Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Pomoć

FAQ

Često postavljena pitanja (FAQ):

1. Kako se registrovati na Retail Serbia Portal?

Pratite sledeće korake:

1. Posetite: www.retailserbia.com
2. Odaberite "Napravi nalog" opciju
3. Unesite tražene podatke i sigurnosni kod
4. Na mail koji ste uneli će biti poslan link za aktivaciju naloga
5. Kada dobijete mail kliknite na link i aktivirajte Vaš nalog
6. Možete se ulogovati nakon toga sa vašim korisničkim imenom na portal i ostavljati komentare, male oglase, komentarisati proizvode.

Ukoliko Vam i dalje nije jasno pogledajte sledeći video na kome je ispraćen svaki od gore navedenih koraka:

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum