Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

Trgovina u Srbiji

Diskutujmo o trgovini u Srbiji
Skraćene verzije vesti sa Retail Serbia Portal-a. Ukoliko želite da prokomentarišete ili diskutujete na temu vezanu za neku od vesti to možete ovde uraditi.
1122 Teme 11 Odgovora
Poslednja poruka: Kompanija Kaufland o ...
od Zarko
1 dan 8 časova pre
Iskustva iz kupovine u nekom od tržnih centara, hipermarketa, supermarketa, prodavnica, butika ili salona. Odnos kasira i osoblja prema kupcima. Gde je najveći izbor i najniže cene? Samo lična iskustva.
4 Teme 0 Odgovora
Poslednja poruka: Super Vero - radno v ...
od milan
1 godinu 11 meseci pre
IT - POS, BOS i ERP (HOS) hardverska i softverska rešenja. Mrežna oprema i UPS uređaji. Fiskalne kase
1 Teme 0 Odgovora
Poslednja poruka: Izveštaj - Lični sad ...
od milan
2 godina 3 meseci pre
Iskustva sa špediterima i carinicima. Zakonska regulativa.
0 Teme 0 Odgovora Nema poruka
Koji je najbolji i najisplativiji način da predstavite vaše trgovine ili proizvode kupcima ili klijentima?
1 Teme 0 Odgovora
Poslednja poruka: Isplativost oglašava ...
od milan
3 godina 11 meseci pre
Između hipermarketa i samostalne trgovačke radnje postoje velike razlike u načinu poslovanja i razmišljanja ali postoje i sličnosti. Prenesite Vaša iskustva ili potražite savet.
3 Teme 1 Odgovora
Poslednja poruka: Galerija slika: Benz ...
od milan
4 godina 5 dana pre
Put robe od fabrike do trgovačke radnje. Problemi vezani za transport, skladištenje, rokove isporuke i trajanja, isplatu... Šta su najcešci problemi i kako ih rešiti? Načini prijema i otpreme robe.
0 Teme 0 Odgovora Nema poruka
Prijavite povoljnu akciju, promociju ili popust u nekom od maloprodajnih objekata. Takođe, katalozi sa aktuelnim cenama mogu biti prikazani u ovom forumu
5 Teme 3 Odgovora
Poslednja poruka: Metro Cash & Carry k ...
od milan
4 godina 6 meseci pre
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji. PR manageri - dobrodošli!
450 Teme 0 Odgovora
Poslednja poruka: Intervju sa Džesikom ...
od Zarko
4 dana 1 minut pre

Zaglavlje foruma

Hipermarketi i supermarketi - iskustva iz kupovine. Trgovci i dobavljači. Uvoz i izvoz. Marketing i reklame. Vesti vezane za trgovinski sektor u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum