Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

Zaglavlje foruma

Teme i priče koje se ne uklapaju ni u jednu od kategorija.

Teme u Kategoriji: Pauza (Opušteno)

0 Odgovora emo
Tema je započeta 2 meseci 1 nedelju pre od Zarko
167 Pregleda
0 Odgovora emo
Tema je započeta 2 godina 10 meseci pre od milan
3217 Pregleda
2 Odgovora emo
Tema je započeta 3 godina 4 meseci pre od liska
3999 Pregleda
0 Odgovora emo
Tema je započeta 4 godina 11 meseci pre od milan
5088 Pregleda

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum