Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Vesti sa Retail Serbia Portal-a MAXI I ECOLAB OBELEŽILI 10 GODINA ZAJEDNIČKOG POSLOVANJA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Skraćene verzije vesti sa Retail Serbia Portal-a. Ukoliko želite da prokomentarišete ili diskutujete na temu vezanu za neku od vesti to možete ovde uraditi.

TEMA: MAXI I ECOLAB OBELEŽILI 10 GODINA ZAJEDNIČKOG POSLOVANJA

MAXI I ECOLAB OBELEŽILI 10 GODINA ZAJEDNIČKOG POSLOVANJA 11 meseci 3 nedelja pre #1092

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Maxi i Ecolab Hygiene obeležili su deset godina uspešnog zajedničkog poslovanja i saradnje. Od 2006. godine stručnjaci u obe kompanije radili su na edukaciji zaposlenih, unapređenju sistema rada i održavanja higijene, kao i na konstantnoj potrazi za inovacijama i osavremenjivanju postojeće opreme i materijala.

Direktorka za kvalitet Delez Srbije Katarina Bošković tim povodom izjavila je da je plasiranje kvalitetnih i zdravstveno bezbednih proizvoda u higijenski besprekornom okruženju najbolji način da se kupcu pokaže da je u fokusu poslovanja. Ona je istakla da su, prema poslednjem istraživanju, potrošači dali najviše ocene Maxi, Shop&Go i Tempo maloprodajnim objektima, kada je u pitanju urednost i higijena.

„Zahvalni smo timu Ekolaba na odličnoj saradnji. Tokom našeg desetogodišnjeg partnerstva posvećeno smo radili na konstantnom unapređenju higijene radnog prostora i sistema za upravljenje bezbednošću namirnica“, rekla je Boškovićeva.
Direktor retail divizije Ekolaba, Alen Kenedi, naglasio je da je Maxi otpočetka imao veoma visoke standarde na polju higijene i bezbednosti hrane što je dodatno postaklo ovu veliku kompaniju da zajedno urade najbolje za potrošače.

„U okruženju koje se izuzetno brzo menja od presudnog značaja je da globalni igrači posluju zajedno kao partneri, a u interesu i za dobrobit potrošača u svakoj zemlji. Od samog početka Maxi je postavio visoke standarde, a Ekolab je pružio punu podršku tokom ovog značajnog desetogodišnjeg putovanja. Drago mi je što imamo zajedničku posvećenost nastavku uspešnog rada na održavanju i unapređenju ovih standarda“, rekao je Kenedi.
Poslednja izmena: 11 meseci 3 nedelja pre od Zarko.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum