Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Vesti sa Retail Serbia Portal-a Univerexport dobitnik priznanja „Top Serbian Brands 2016“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Skraćene verzije vesti sa Retail Serbia Portal-a. Ukoliko želite da prokomentarišete ili diskutujete na temu vezanu za neku od vesti to možete ovde uraditi.

TEMA: Univerexport dobitnik priznanja „Top Serbian Brands 2016“

Univerexport dobitnik priznanja „Top Serbian Brands 2016“ 6 meseci 1 nedelju pre #1400

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Kompanija Univerexport dobitnik je tradicionalnog priznanja „Top Serbian Brands 2016“, koje se dodeljuje svake godine za prethodnu godinu. U kategoriji Najbolji brend široke potrošnje – trgovinska robna marka, građani Srbije su prepoznali najveći domaći maloprodajni lanac, Univerexport, kao top brend.

Kao podsticaj i kao nagrada za uloženi trud u toku prethodne godine, ponosni smo što smo nosioci ovako prestižnog priznanja. Ono pokazuje ne samo lojalnost naših potrošača, već i građana koji su u ličnoj proizvodnji, organskim namirnicama, kvalitetu svežeg mesa sa naše farme, videli i prepoznali način na koji kao domaća kompanija stajemo rame uz rame sa svetskim trendovima.

Priznanje koje se dodeljuje na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene početkom ove godine, u 15 velikih gradova Srbije, dobijeno je na osnovu ispunjenosti najvažnijih uslova: poznatosti brenda, vrhunskog kvaliteta, zadovoljstva potrošača, dobrog poslovanja i poslovnih rezultata. Organizator izbora je magazin Top Serbian Brands i portal bestofserbia.rs Univerexport je domaći trgovinski lanac koji na tržištu posluje 27 godina, i zapošljava više od 2500 ljudi. Zajedno sa pravnim licima ima preko 130 maloprodajnih objekata, u koje dnevno uđe više od 80.000 potrošača.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum