Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Prikupljeno blizu 100 hiljada komada ambalažnog otpada
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Prikupljeno blizu 100 hiljada komada ambalažnog otpada

Prikupljeno blizu 100 hiljada komada ambalažnog otpada 1 godinu 1 nedelju pre #1054

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Svi možemo da uradimo barem malo da očistimo Srbiju, zaštitimo prirodu i budemo bolji prema sredini u kojoj živimo. Najbolji primer dalo je tri i po hiljade građana koji su u proteklih mesec dana razvrstavali otpad - od kartona, papira, metala, stakla, limenki do upotrebljenih tetrapak ambalaža i sortirali ih u Eko ostrvima ispred hipermarketa Tempo u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.


Zajedničkom akcijom Sekopaka i Tempo hipermarketa prikupljeno je blizu 100 hiljada različitih vrsta ambalaža, koja je odneta na dalju preradu u neke od reciklažnih centara.

"Samo malo je potrebno da bismo se svi pokrenuli i da bismo svakog dana mogli da uživamo u lepšem okruženju. Srbija reciklira samo šest odsto komunalnog otpada, a zemlje članice Evropske unije čak 28 odsto. Većina otpada završi na deponijama. Zato je važno da se što više ljudi i kompanija uključi i pruži svoj doprinos u reciklaži", rekao je Nikola Papak, menadžer za korporativne komunikacije Delez Srbija.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum