Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije MAXI POKLONIO 100 000 EDUKATIVNIH KARTICA BEOGRADSKIM VRTIĆIMA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: MAXI POKLONIO 100 000 EDUKATIVNIH KARTICA BEOGRADSKIM VRTIĆIMA

MAXI POKLONIO 100 000 EDUKATIVNIH KARTICA BEOGRADSKIM VRTIĆIMA 1 godinu 2 meseci pre #1064

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Maxi je u saradnji sa Gradom Beogradom svim beogradskim vrtićima podelio više od 100 000 edukativnih kartica Maše i mede. Deca će sada biti u prilici da kroz igru nauče brojeve, mesece u godini, godišnja doba, ali i da na zabavan način vežbaju svoju memoriju.

Kako bi se deca još više obradovala u vrtiću Ježurko, na Paliluli, organizovana je poseta maskota Maše i mede koji su se družili sa decom i lično im uručili ove kartice za igru.


„Briga o porodici, posebno o deci, na prvom je mestu društveno odgovornih aktivnosti Maksija i naše kompanije. Deca su naša budućnost, ali pre svega ona moraju biti naša sadašnjost. Kako se danas brinemo o deci, njihovom zdravlju, obrazovanju, takva će biti budućnost svih nas,“ kaže Nikola Papak, menadžer za korporativne komunikacije kompanije Delez Srbija.

On se zahvalio Gradu Beogradu na odličnoj saradnji i pravom partnerskom odnosu i istakao važnost povezivanja lokalne samouprave i kompanija za dobrobit celog društva.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum