Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Limitirana serija Lino žitarica sa in pack figuricama Lino
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Limitirana serija Lino žitarica sa in pack figuricama Lino

Limitirana serija Lino žitarica sa in pack figuricama Lino 1 godinu 3 meseci pre #1068

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
Budući da kategorija žitarica za decu zahteva od proizvodjača konstantnu dinamiku, inovativnost, nove ukuse i oblike, za verne potrošače pripremljena je in – pack aktivacija sa Lino figuricama. Osmišljeno je 5 Lino figurica u različitim zanimanjima: Lino kao pevač, astronaut, gusar, vatrogasac i fudbaler. Figurice su samostojeće a mogu se koristiti i kao privezak za ključeve. Komercijalne kutije imaju prilagodjen redizajn na prednjoj strani i zadnjoj strani sa komunikacijom aktivnosti. Svaka kutija sadrži različitu figuricu koja ne mora biti identična onom zanimanju koje se nalazi u kutiji tako da je za potrošača dobijena figurica iznenadjenje.


Datum lansiranja proizvoda: novembar 2016.

Naziv proizvoda:

Lino crunch 375g
Lino crunch 225g
Lino crunch duo 225g
Lino crunch orange 250g
Lino pillows crno punjenje 250g
Lino pillows belo punjenje 250g


Marketinška podrška: ATL, BTL, PR

Logističke informacije:

Šifre i logistika ostaju nepromenjeni.
Ukupna raspoloživa količina za sve ukuse je 32.845 komada.

Proizvođač: Podravka

Uvoznik:

distributer (naziv i adresa):
Podravka d.o.o.
Regionalni centar Beograd
Tošin bunar 272A, 5/B
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum