Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije U Beogradu tradicionalno proslavljeno Martinovanje
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: U Beogradu tradicionalno proslavljeno Martinovanje

U Beogradu tradicionalno proslavljeno Martinovanje 1 godinu 3 dana pre #1084

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
U Beogradu je kao i svake godine u organizaciji Slovenačkog poslovnog kluba, u restoranu Velika Skadarlija, obeležen stari slovenački praznik posvećen mladom vinu ,,Martinovanje”, koji se u Sloveniji najviše slavi od svih vinskih praznika.


Martinovanju u Beogradu, koje je obeleženo uz kulturno-zabavni program i bogatu gastronomsku ponudu, prisustvovale su mnogobrojne zvanice među kojima i gradonačelnik Bleda Janez Fajfar, ambasador Slovenije u Srbiji Vladimir Gašparič, predstavnici turističkih organizacija Srbije i Slovenije, članovi i poslovni partneri Kluba. Na duhovit i zanimljiv način program je vodila Suzana Mančić koja je poslovnoj javnosti predstavila mnoge prirodne lepote koje Slovenija pruža. Ove godine je Klub izdvojio Bled kao jednu od najlepših i najatraktivnijih destinacija u Sloveniji. Bledsko jezero, bledski zamak, ,,kremna rezina” su samo deo lepote i autentičnosti kojom je predstavljen Bled. ,,Krštavanje mošta" je sa podignutim čašama otvorilo zabavno veče.
Gastronomski specijliteti koji se u Sloveniji tradicionalno spremaju za vreme praznika, veliki izbor vina iz vinskog podruma Malnarič, veseli zvuci slovenačke/srpske muzike i veoma zanimljive nagradne igre su dodatno upotpunili veče u kojem su svi gosti barem na kratko osetili duh Bleda i Slovenije kao “Zdrave, aktivne i zelene”.


Ovaj događaj podržali su: Turistička organizacija Slovenije, Opština Bled, Kras i drugi.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum