Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije A OD LAVA MILION DINARA!
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: A OD LAVA MILION DINARA!

A OD LAVA MILION DINARA! 1 godinu 1 mesec pre #1124

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Akcija „Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima”, koju kompanija Carlsberg Srbija sa brendom LAV uspešno sprovodi već godinama, ove godine beleži jubilej. Desetu godinu za redom, fanovi i prijatelji malih fudbalskih klubova širom Srbije imaju priliku da pomognu svom lokalnom klubu prikupljanjem čepova LAV piva, zauzvrat dobijajući vrednu sportsku opremu. U akciji je do sada podeljeno 3100 kompleta sportske opreme, a one koji su sakupili najviše čepova, LAV je ove godine častio i fudbalskim turnirom, a čiji je pobednik osvojio milion dinara!


Ovogodišnja akcija prikupljanja čepova počela je 16. maja i trajala do 30. septembra. U čast jubileja, pored dodele dresova, u Beogradu u balonu CORN organizovan je i fudbalski turnir za 16 klubovakoji su prikupili najveći broj čepova LAV piva! Glavna nagrada za pobednika turnira, od čak milion dinara, otišla je u TSK Temerin, koji je u finalu pobedio Sremac Berkasovo sa 3-2!

Specijalni gost na događaju bio je Dule Savić, legenda srpskog fudbala, koji je istakao značaj ovakvih akcija za razvoj fudbala u Srbiji.


„Samo kontinuirano ulaganje u sport daje prave rezultate, i ja sam veoma zahvalan svim kompanijama i institucijama koje su shavtile važnost toga i nesebično pomažu razvoj srpskog sporta, a pre svega fudbala. Pomoć malim klubovima koji treniraju u nepovoljnim uslovima je od izuzetnog značaja, jer im pomaže da unaprede svoju igru i nagrađuje ih za pokazanu istrajnost.“ – rekao je Savić.Akcija „Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima” u okviru koje je do sada dodeljeno preko 3100 kompleta profesionalne sportske opreme za više stotina lokalnih fudbalskih klubova iz različitih krajeva Srbije, pokrenuta je prvi put u maju 2006. godine.


„Ovom akcijom, brend LAV želeo je da pomogne malim fudbalskim klubovima širom Srbije, koji nažalost nemaju dobre uslove za rad, a u kojima stasavaju budući sportski šampioni naše zemlje. Jako nam je drago na velikom poverenju koje su nam ukazali naši potrošači prikupljajući čepove i odazivajući se akciji, jer je to znak da veruju u nas kao kompaniju koja je uvek tu da podrži svoje potrošače“, izjavio je Marko Simić, Mainstream Marketing Menadžer u kompaniji Carlsberg Srbija.

Cilj akcije bio je da se fudbalerima omoguće bolji uslovi za treninge, a time i napredak malih fudbalskih klubova širom Srbije. Svaki klub, koji je sakupio i dostavio propisani broj čepova sa ambalaže LAV piva, dobio je od kompanije Carlsberg Srbija neophodnu sportsku opremu – komplete sportskih dresova.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum