Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Održana osma međunarodna konferencija PRilika2016
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Održana osma međunarodna konferencija PRilika2016

Održana osma međunarodna konferencija PRilika2016 1 godinu 2 meseci pre #1125

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
Stručna konferencija PRilika, koju,ove godine osmi put,organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću, završena je danas u hotelu Metropol. Tokom dva dana trajanja konferencije više od 200 PR stručnjaka iz zemlje i regiona izneli su svoje stavove i govorili o nastupajućim globalnim trendovima, aktuelnim dešavanjima i pravcima razvoja komunikacije.

Prvi dan konferencije protekao je u znaku globalnih priča i građenja globalne PR strategije o čemu je pričao Nadav Avian, globalni PR Lead u kompaniji Viber i trendova koji nas očekuju do 2020. godine, a o kojima je govorio Arun Suhadman, predsednik i glavni urednik Holms Report-a. Zapažena predavanja imali su i Brajan Lot, izvršni direktor za komunikacije kompanije Mubadala, Tamara Bulok, partner Altitude Strategies i direktor Hanson Search kompanije iKristina Ercegović, osnivač regionalnog projekta Business Café, koja je održala interaktivnu radionicu na temu poslovnog umrežavanja.


Drugi dan otvoren je predavanjem Maksima Behara, predsednika ICCO i osnivača M3 Communication Group, za kojim je usledilo interesantno predavanjeAne Mirković, izvršne direktorke Instituta za digitalne komunikacije na temu trendova i ponašanja korisnika na društvnim mrežama. Lazar Džamić, Xoogler i predavač na fakultetu za medije i komunikacije govorio je o nužnosti spajanja marketinga, PR-a i digitala, dok je Predrag Milićević, rukovodilac Sektora za razvoj poslovanja i marketing RNIS istakao važnost građenja reputacionog menadžmenta kroz jedinstveni domen kompanije.

U panelu, koji je moderirao Ekrem Dupanović, glavni i odgovorni urednik časopisa Media Marketing, na stanje PR struke u regionu, ostvernuli su se Ilarija Basic (PR direktor Mitagroup iz BiH), Marina Čulić Fišer (direkorka agencije DIJALOG iz Hrvatske), Barbara Krajnc (konsultant za korporativne komunikacije iz Slovenije), Branka Conić (PR direktor regionalne agencije New Moment New Ideas) i Jelena Šarenac (direktorka korporativnih komunikacija kompanije Henkel i predsednica DSOJ).

O tome kako je nastao prvi emotikon, učesnici su imali prilike da čuju od Skota E. Felmana, dugogodišnjeg istraživača na polju veštačke inteligencije i robotike. Radionicu o evoluciji PR-a u digitalnom dobu i nepostojanju granica kreativnosti održala je Tedi Migdalovici, brand terapeut i osnivač alternativne škole kreativnog mišljenja. Konferenciju je zatvorila Barbara Krajnc, predavanjem o upravljanju ricikom na društvenim mrežama.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum