Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Don Don potpisao memorandum o saradnj sa Ekonomskim fakultetom
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Don Don potpisao memorandum o saradnj sa Ekonomskim fakultetom

Don Don potpisao memorandum o saradnj sa Ekonomskim fakultetom 11 meseci 1 nedelju pre #1130

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Kompanija Don Don, lider u pekarskoj industriji, i Ekonomski fakultet u Beogradu potpisali su danas Memorandum o strateškoj saradnji, zahvaljujući kom će studenti imati priliku da svoja stečena znanja usavrše u praksi.

Saradnja Don Dona i Ekonomskog fakulteta pruža mogućnost realizacije zajedničkih projekata, uključujući podršku studentima prilikom izrade seminarskih, pristupnih, završnih, diplomskih, master i doktorskih radova, organizaciju kreativnih radionica i predavanja, ali i volontiranje i zapošljavanje diplomiranih ekonomista u kompaniji.

„Mi smo fakultet koji mnogo drži do sebe. Princip kojim se vodimo je taj da sarađujemo samo sa boljima od nas, a kompanija Don Don to sigurno jeste. Veoma nam je važno da naši studenti sem akademskih znanja, steknu priliku da neko vreme tokom studija prvedu i na praksi. To je uvek dvostrano korisno, i za firme, koje mogu da naprave selekciju među studentima sa praksepoznajući među njima dobre saradnike u budućnosti, ali i za same studente, da steknu bolju svest o realnosti i shvate zašto se školuju“ - – izjavio je prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta.


„Veoma nam je važno da podržimo mlade talente i omogućimo im usavršavanje u jednoj od najboljih kompanija u Srbiji. Osećam veliku čast i zadovoljstvo jer danas, zajedno sa dekanom i profesorima Ekonomskog fakulteta započinjemo obavljanje jednog važnog zadatka, a to je da ovim izuzetnim studetnima pružimo mogućnost više i omogućimo im da već sada počnu da grade svoje karijere kao budući stručnjaci“ – dodao je Aleš Mozetič, direktor kompanije Don Don.

Dobre odnose sa svim lokalnim zajednicama u kojima posluje, kompanija Don Don je tokom godina dodatno učvrstila primenom koncepta društveno odgovornog poslovanja. Brojnim donacijama, kompanija kontinuinirano pomaže brojne ustanove među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi i drugo, a osim toga ulaže i u edukaiju i razvoj omladine različitim projektima namenjenim deci.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum