Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije DHL Srbija obeležio 25 godina poslovanja u Srbiji
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: DHL Srbija obeležio 25 godina poslovanja u Srbiji

DHL Srbija obeležio 25 godina poslovanja u Srbiji 1 godinu 2 meseci pre #1131

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
Prigodnom svečanošću, uz prisustvo mnogobrojnih prijatelja i saradnika kompanije, predstavnika državnih organa, diplomatskog kora i privrednih komora, kompaniji DHL Srbija uručena je plaketa Privredne komore Srbije za 25 godina uspešnog poslovanja u našoj zemlji.

Zahvaljujući Privrednoj komori Srbije na plaketi, a mnogobrojnim zvanicama na podršci, direktor DHL Srbija Darko Babić istakao je zadovoljstvo do sada ostvarenim, ali i najavio da će DHL Srbija u godinama koje dolaze nastojati da bude još bolji i efikasniji.

„Daleke 1991. godine vodeći globalni brend u oblasti logistike DHL započeo je poslovanje u Srbiji. Bilo je to teško i turbulentno vreme, i nije bilo nimalo jednostavno pozicionirati se i zauzeti svoje mesto na ovdašnjem tržištu. Mnogo uloženog rada, energijei prilagođavanja, izrazita posvećenost poslu i viziji uspeha kompanije DHL Srbija, bili su neophodni kako bismo uspešno poslovali i razvijali se. A danas, četvrt veka kasnije, DHL Srbija najbolja je kompanija unutar DHL Grupe, u svojoj kategoriji, u čitavoj Evropi. Moram ovom prilikom da istaknem i pozdravim napore i podršku Vlade Republike Srbije kao i Privredne komore Srbije koju pružaju privredi u celini i nama kao privrednim subjektima. Bez zdravog privrednog ambijenta, nema ni razvoja. Stoga čvrsto verujem da će DHL Srbija i u narednom periodunastaviti da ostvaruje uspešne poslovne rezultate, uz primenu inovacija i nove investicije “, rekao je Darko Babić, direktor kompanije DHL Srbija.


Uspešno poslovanje DHL Srbija potvrđuje da privreda Srbije i njeni subjekti mogu da budu jednaki i bolji od konkurenata iz drugih zemalja, istakao je generalni menadžer PKS Milan Vranić čestitajući jubilej.

„DHL Srbija potvrđuje da u Srbiji postoji kvalitetan i stručan kadar, obrazovani mladi ljudi koji govore jezike, vladaju tehničko-tehnološkim znanjima, kao i profesionalan menadžment usmeren ka „know how“. Takođe, sve ono što je kompanija postigla istovremeno je potvrda da imamo i privredni ambijent i poslovno okruženje koji omogućavaju uspeh tržišno orijentisanim kompanijama. Privredna komora Srbije teži tome i nastavlja da radi na unapređenju poslovnog ambijenta sa svojim partnerima, jer ćemo samo na taj način, imati više kompanija poput DHL Srbija, ali i jaču privredu u celini“ zaključio je Vranić.

Na svečanosti u Privrednoj komori Srbijepredstavljeno je i inovativno softversko rešenje za plaćanje pošiljki putem mobilnog telefona– mDHL. Aplikacija mDHLrezultat je strateške saradnje kompanije DHL Srbija i domaće IT kompanije Excecom.

DHL Srbija prva je u grupaciji DHL u svetu koja je razvila ovakav sistem za plaćanje usluga, što predstavlja još jednu u nizu potvrda usmerenosti DHL Srbija ka inovacijama i razvoju, kao i visoke konkurentnosti domaće IT industrije i ovdašnjih softverskih kompanija.DHL je vodeći globalni brend u oblasti logistike. DHL-ova porodica kompanija nudi čitav niz logističkih usluga bez premca: od transporta pošiljki u domaćem i međunarodnom saobraćaju, ekspres usluge u međunarodnom saobraćaju, drumskog, avionskog i prekookeanskog prevoza do upravljanja lancem snabdevanja u industriji. Sa oko 325.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, DHL spaja ljude i kompanije sigurno i pouzdano, i tako podržava globalnu trgovinu. Sa specijalizovanim rešenjima za tržišta i kompanije koje se razvijaju, uključujući e-trgovinu, tehnologiju, bio nauke i zdravstvenu zaštitu, energetiku, automobilsku industriju i trgovinu uz dokazanu posvećenost korporativnoj odgovornosti i prisustvo bez premca širom sveta, DHL se čvrsto pozicionira kao “Logistička kompanija za ceo svet”.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum