Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Huawei predstavio rezultate
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Huawei predstavio rezultate

Huawei predstavio rezultate 11 meseci 1 nedelju pre #1133

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Na svetskom tržištu mobilnih uređaja Huawei trenutno drži čvrsto treće mesto, ali tu nije kraj – Huawei ne prestaje da nas iznenađuje kako tehnološkim inovacijama, tako i dizajnom, a u 2017. godinu kompanija ulazi sa još većim planovima.


Svetsko tržište mobilnih telefona već je prilično dobro upoznato sa kvalitetom i performansama Huawei uređaja koji ih, zajedno sa izuzetno prefinjenim dizajnom, potpuno opravdano svrstavaju u sam vrh ove industrije i sve viđenijih u rukama potrošača širom sveta. Tačnije, tokom 2016. godine čak 9 miliona Evropljana opredelilo se za kupovinu najboljeg Huawei smartphone uređaja – P9, koji je svakako imao udela u zavidnom rastu na svetskoj skali uz tržišni udeo od 8.3%.


Uz impozantne rezultate prodaje, regionalno predstavništvo kompanije Huawei u Srbiji sa ponosom predstavlja proširenje svog retail tima za čak 100 novih članova koji su se u četvtrtak 24. novembra okupili na velikoj marketinškoj radionici u Stadion Shopping Centru u Beogradu. Radionici je prisustvovao i g-din Wang Yanmin, predsednik grupe za nordijske i zemlje Centralne i Istočne Evrope kompanije Huawei, koji je ovom prilikom najavio velike planove kompanije za 2017. godinu: “Huawei uspešno gradi svoju poziciju na tržištu pametnih mobilnih telefona. Imamo jasno definisane ciljeve koji su postavljeni izuzetno visoko – kako po pitanju zadovoljstva naših korisnika, tako i po pitanju kvaliteta bez presedana i dizajna koji ostavlja bez daha. Spremni smo za još veći rast u 2017. godini i potpuno sigurno stremimo ka samom vrhu industrije mobilnih uređaja”, izjavio je gospodin Wang.


Odlični rezultati koje Huawei postiže su proizašli iz investiranja u inovativne proizvode izuzetnih tehnološki rešenja što se pokazalo atraktivno ne samo za potrošače u Evropi, već i u čitavom svetu. Kompanija iz dana u dan povećava broj prodajnih kanala i razvija mogućnosti distribucije proizvoda.O Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge firme Huawei dostupni su u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na treće mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona u 2015. godini. Šesnaest centara za istraživanje i razvoj nalaze se širom Evrope, u Sjedinjenim Američkim Državama, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva ,,pametne’’ telefone, PC- uređaje i tablete, nosive uređaje i ,,cloud’’ usluge. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum