Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije METRO Cash & Carry obradovao 150 mališana
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: METRO Cash & Carry obradovao 150 mališana

METRO Cash & Carry obradovao 150 mališana 11 meseci 1 nedelju pre #1143

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Više od 150 dece sa smetnjama u razvoju iz škole „Milan Petrović“ prisustvovalo je novogodišnjoj predstavi u okviru tradicionalne akcije „Novogodišnja kutija“, koju organizuju kompanije Crédit Agricole Srbija i METRO Cash & Carry Srbija. Ovom prilikom, mini mjuzikl pod nazivom „Novogodišnja čarolija“ je na zabavan način predstavio duh predstojećih novogodišnjih praznika, izmamio dečje osmehe i učinio da ovi mališani i njihove porodice osete podršku koja im je potrebna.


Pored druženja sa Vilom Dobrilom i glumcima mjuzikla, decu su obradovale i novogodišnje kutije pune slatkiša koje su specijalno za njih pripremili zaposleni iz Crédit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry Srbija, Novosadskog sajma i kompanije Lafarge Srbija, a podelili ih Deda Mrazovi pomagači iz Crvenog krsta Novog Sada.

Današnja predstava realizovana je u okviru humanitarnog projekta „Novogodišnja kutija“, koje ove dve kompanije uz podršku partnera sprovode od 2009. godine i čiji je cilj pružanje podrške prirodnim porodicama i unapređenje kvaliteta života dece u njima. Ukupan broj paketića za decu od 2012. godine, od kako se u Novom Sadu organizuje ova akcija, bio je oko 1000.
Višegodišnje trajanje projekta „Novogodišnja kutija“ dokaz je značaja koji ova akcija ima upravo u podršci porodicama, koje se svakodnevno susreću sa socijalnim i drugim izazovima, ali i podizanju svesti društva o potrebi uključivanja svih onih koji mogu da pomognu.

„Novogodišnja kutija“ je nastavak humanitarne akcije Magični doručak, koju su kompanije Crédit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry Srbija i nevladina organizacija Banka Hrane organizovale u aprilu ove godine. Tada je za potrebe škola za decu sa smetnjama u razvoju obezbeđeno više od devet tona hrane.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum