Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Priključite se Fairy dobrotvornoj akciji 1 Fairy = 1 donacija
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Priključite se Fairy dobrotvornoj akciji 1 Fairy = 1 donacija

Priključite se Fairy dobrotvornoj akciji 1 Fairy = 1 donacija 1 godinu 1 mesec pre #1144

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Fairy i ove godine organizuje veliku humanitarnu akciju tokom koje će sakupiti sredstva za one kojima su ona najpotrebnija. Od svake prodate boce Fairy-ja do 31. decembra, kompanija će donirati 1,00RSDFondaciji Ana i Vlade Divac,kako bi se obezbedili slavski obrociza socijalno ugrožene porodice u Srbiji.

Ovo nije prva Fairy humanitarna akcija ove vrste. Prošle godine, Fairy je napravio najveću tortu koju smo podelili sa našim sugrađanima, a zauzvrat sakupili donaciju kojom smo obezbedili slavsku proslavu za decu iz domova. I ove, kao i prethodne godine, akciju je podržala i u njoj učestvovala poznata radio voditeljka i kuvarica Gorica Nešović koja je tim povodom izjavila:


„Veoma mi je drago što se akcija nastavlja. Naime, prošle godine Fairy i svi koji su dali donaciju za parče najveće torte, donirali su sredstva za nezaboravnu slavsku proslavu za decu iz doma Moše Pijade i Dečije selo u Sremskoj Kamenici. Ove godine, pozivamo sve da se priključe našoj akciji, jer svako ko kupi bilo koju bocu Fairy-ja doprineće tome da socijalno ugrožene porodice i deca imaju slavski obrok.”

Pomozimo da u vreme praznika, kada je toplina doma naprocenjiva i porodična trpeza jedno od glavnih mesta okupljanja,svi zajednoučinimo da praznični duh uđe i u domove onih kojima je naša pomoć potrebna.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum