Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Štark Deda Mraz stiže kod Vas
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Štark Deda Mraz stiže kod Vas

Štark Deda Mraz stiže kod Vas 11 meseci 5 dana pre #1156

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
U duhu novogodišnjih praznika kompanija Soko Štark želi na još jedan način da se zahvali svim svojim vernim potrošačima i ljubiteljima njihovih proizvoda. Sve mame i tate, bake i deke, bliži i dalji rođaci, biće u prilici da na vrlo jedinstven način obraduju svoje najmlađe.

Počevši od 15.12.2016. pa sve do pred samu Novu godinu – do 29.12.2016. svi sladokusci koji u bilo kojoj od 12 Štark maloprodajnih objekata kupe proizvode u vrednosti od 1.000 dinara i više, dobiće priliku da zakažu dolazak Štark Deda Mraza u dom njihovih najmlađih. Kompanija Štark se potrudila da zadrži čaroliju praznika što duže dovodeći Deda Mraza u Vaš dom.


Dodatno uživanje će pružiti čokoladne figure napravljene od najkvalitetnije čokolade Najlepše želje u obliku zvona i Deda Mraza. Nova ponuda u Štark radnjama namenjena je svim uzrastima i kreativnim upotrebama, bilo da ćete njima ukrasiti jelku, stan ili pokloniti svojim najdražima.

Deca će ponovo verovati u jednog od svojih najvažnijih junaka odrastanja, videvši ga uživo u svojoj kući i uživajući u omiljenim slatkišima i slanišima kompanije Soko Štark.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum