Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Nagrada agenciji SVA i Jelen pivu za brend PR
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Nagrada agenciji SVA i Jelen pivu za brend PR

Nagrada agenciji SVA i Jelen pivu za brend PR 1 godinu 3 nedelja pre #1176

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
„Šampioni svaki dan“ dobio je priznanje u kategoriji „Brend PR“ na tradicionalnoj dodeli godišnjih nagrada koje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodeljuje autorima najboljih kreativnih radova.

Vodeći se statistikom koja govori da je svaki deseti građanin Srbije osoba sa invaliditetom, Apatinska pivara i agencija SVA u saradnji sa Paraolimpijskim komitetom Srbije i agencijama Popular Bruketa& Žinić, Leo Burnett i Homepage,osmislili su i sproveli PR kampanju čija je osnovna ideja bila pružanje podrške paraolimpijskom timu Srbije, ali i osnaživanje svih osoba sa invaliditetom da se uključe u sport.Kako bi se skrenula pažnja javnosti na ovu statistiku, svaka deseta flaša Jelen piva u toku trajanja Paraolimpijskih igara u Riju imala je redizajniranu etiketu jelena sa jednim rogom. Na ovaj način poslata je simbolična poruka da je JELEN i bez jednog roga i dalje JELEN.


Projekat je započeo predstavljanjem paraolimpijskog tima koji je upriličen u Domu Narodne Skupštine. Apatinska pivara i Paraolimpijski komitet Srbije su tom prilikom potpisali sporazum o partnerstvu u okviru koga će Jelen bodriti sportiste tokom celog olimpijskog ciklusa, do sledećih igara u Tokiju.

Pored jedinstvenog vizuelnog identiteta, srpski paraolimpijski tim dobio je i svoju himnu, remiks popularne pesme „Igraj i pobedi“ koja govori o savladavanju svih životnih i sportskih prepreka uz motivacionu poruku da su svi naši paraolipijci naši „Šampioni svaki dan“.

Reprezentacija Srbije se vratila sa rekordnih devet medalja, a po povratku iz Rija, paraolimpijci su na aerodromu dočekani vodenim topovima i panoima njihovih likova u prirodnoj veličini. Po prvi put organizovan je i javni doček ispred Skupštine grada koji je ostvario san koji paraolimpijski sportisti već godinama sanjaju.

Srbija je upoznala paraolimpijce, pratila ih i bodrila. Ovoga puta je bilo pet puta više medijskih objava nego pre četiri godine u Londonu. O uspehu kampanje govori i podatak da se ovih dana Paraolimpijskom komitetu Srbije javio veliki broj osoba sa invaliditetom sa željom da treniraju neki od sportova.

Realizacija projekta „Šampioni svaki dan“ nije prestala sa završetkom Paraolimpijskih igara već će Jelen aktivnu podršku Paraolimpijskom komitetu Srbije pružati kroz različite aktivnosti u okviru istoimene platforme, tokom narednog olimpijskog ciklusa.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum