Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Million dinara za najbolje radnike socijalne zaštite u Srbiji
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Million dinara za najbolje radnike socijalne zaštite u Srbiji

Million dinara za najbolje radnike socijalne zaštite u Srbiji 1 godinu 3 nedelja pre #1177

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Na manifestaciji „Čovek godine“ koju organizuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uručena su posebna priznanja u pet kategorija u cilju pružanja podrške i isticanja pojedinaca, profesionalaca i stručnjaka koji su svojim zalaganjem doprineli unapređenju socijalne zaštite.

Udruženja osiguravača Srbije treću godinu zaredom podržava ovu aktivnost, u okviru koje su dodeljene nagrade profesionalcima – stručnjacima iz Centra za socijalni rad – organu starateljstva, ustanovi socijalne zaštite za smeštaj dece bez roditeljskog staranja i dece sa smetnjama u razvoju, ustanovi socijalne zaštite za smeštaj odraslih invalidnih lica očuvanih mentalnih sposobnosti, duševno obolelih lica i mentalno nedovoljno razvijenih odraslih lica za smeštaj penzionera i drugih starijih lica, kao i licu koje je pre odlaska u penziju bilo zaposleno u sistemu socijalne zaštite i hranitelju.


Nagrade od po 200.000 dinara koje je obezbedilo Udruženje osiguravača Srbije dobili su Vesna Margaretić, socijalni radnik u Centru za socijalni rad Subotice, Aleksandar Veličković, vaspitač u Domu za decu i omladinu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve, Suzana Mišić, direktorka Ustanove “Gerontološki centar Beograd”, Dušan Milović, pedagog iz Novog Beograda i Bojana Stepanović, iz Udruženja hranitelja Beograda sa podružnicama Valjevo, Loznica i Šabac, sa sedištem u Beogradu.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, zahvalio je Udruženju osiguravača Srbije koje tradicionalno podržava ovu manifestaciju. Iz Udruženja poručuju da će i u budućnosti nastaviti sa sličnim aktivnostima, posebno kada su u pitanju najosetljivije kategorije, želeći da na pravi način doprinesu razvoju i dobrobiti društva.
Obezbeđivanjem finansijske podrške za ove nagrade, Udruženje osiguravača Srbije nastavilo je da ulaže u spokojnu budućnost, a sa istim ciljem Udruženje je pokrenulo i kampanju “Osiguraj budućnost”, želeći da konstantnom edukacijom građane motiviše da više brinu o sebi i svojoj sigurnosti. Ovom kampanjom, UOS ima nameru da pokaže da je moguće da nam “buduće ja” bude zahvalno, kao i da budućnost zaista jeste u našim rukama.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum