Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije New Moment Agencija proglašena za agenciju godine
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: New Moment Agencija proglašena za agenciju godine

New Moment Agencija proglašena za agenciju godine 10 meseci 2 nedelja pre #1178

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Na ovogodišnjoj svečanoj dodeli priznanja Udruženja za tržišne komunikacije Srbije za izuzetan profesionalni i društveni rad u oblasti tržišnih komunikacija, Agencija New Moment New Ideas Company proglašena je za agenciju godine, a osvojila je 21 priznanje, od toga 4 zlatna, 7 srebrnih, 10 bronzanih, kao i specijalnu nagradu za art direkciju.

4 zlatna priznanja: dobili su projekti “Na leđima mahnitog bika” rađen za Bitef festival u kategorijama promotivna Integrisana kampanja (oblast kultura i edukacija) i print kampanja; projekat “Nike Run for Peace”, osvojio je dva zlata u kategoriji aktivnosti na vanstandardnim mestima i priznanje za društveno odgovorni i humanitarni projekat.

7 srebrnih priznanja dodeljeni su projektima: “Nike 10K” za klijenta Sport Vison ( dva priznanja za promotivnu Integrisanu kampanju u oblasti zdravlje, lepota, moda, sport i u kategoriji event projekat); “Nike Run for Peace”/Nike Running Club u kategoriji priznanje za PR kampanju; Korporativni sajt Mlinprodukt u kategoriji Internet marketing; dva priznanja za klijenta Soko Štark za projekat “Najlepše želje- Kaligraf” u kategoriji priznanje za BTL i priznanje za odnos prema kupcima i projekat “Chez Nik” u kategoriji kreiranje vizuelnog identiteta.


10 bronzanih priznanja dobili su projekti: “New York Magic” u kategoriji priznanje za promociju sprske propagadne prakse u inostranstvu; “Booster regular”- priznanje za promotivnu Integrisanu kampanju; dva priznanja za Eko Serbia za projekat “Velika Eko nagradna igra” u kategorijama promotivna integrisana kampanja i radio spot; “Nike 10K” u kategoriji creative effiency; Soko Štark za kampanju “Najlepše želje- Kaligraf” u kategoriji direktni marketing; “Nike Run for Peace” u kategoriji priznanje za kreativnu upotrebu medija; Adriatic (Imperial Tobacco) u kategoriji priznanje za kreiranje vizuelnog identiteta i Veganluk (Celo zrno ketering) za kreiranje nove robne marke.

New Moment najstavlja tradiciju najnagrađivanije kuće na Balkanu – Hilandarske 14. Scre naše kompanije je upravo kreativnost i priznanja na ovogodišnjem UEPS-u samo potvrđuju sve ono u šta verujemo i pravac u kome vodimo našu kompaniju i naše klijente.

Agencija New Moment Y&R ima svoja predstavništva u 9 zemalja jugoistočne Evrope, a u okviru nje posluju: New Moment Advertising, PR, BTL, Design, Production i New Moment Digital agencija.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum