Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije MOL Srbija obradovala najmlađe pacijente u KBC „Zemun“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: MOL Srbija obradovala najmlađe pacijente u KBC „Zemun“

MOL Srbija obradovala najmlađe pacijente u KBC „Zemun“ 10 meseci 2 nedelja pre #1184

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Kompanija MOL Srbija organizovala je novogodišnju predstavu i dodelu paketića za najmlađe pacijente Bolnice za pedijatriju KBC „Zemun“ i tom prilikom donirala dva televizora ovoj ustanovi.

Predstava „Bajka o mudrom prasetu” u izvođenju glumačke trupe iz pozorišta „Pan teatar” odigrana je za više od 20 mališana u prostorijama bolnice, nakon čega su im uz prisustvo Deda Mraza predstavnici kompanije MOL uručili slatke paketiće, kako bi svima njima predstojeće praznike učinili još lepšim.


„Kao i prethodnih godina, kompanija MOL Srbija nastavlja da u okviru svojih društveno-odgovornih aktivnosti pomaže lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a pre svega njenim najmlađim pojedincima. Uvek se trudimo da pružimo podršku tamo gde je ona najpotrebnija. Kako briga o deci predstavlja obavezu svih nas, MOL Srbija će sa zadovoljstvom nastaviti da pomaže ustanovama koje upravo brinu o njima“, izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Srbija, Bianca Vasilescu.

Nakon dodele paketića i predstave koja je na zabavan način prenela snažnu poruku deci da uprkos ismejavanju drugih, upornost, istrajnost i mudrost savladavaju svaku prepreku, upravnik Bolnice za pedijatriju KBC „Zemun“ primarijus dr Boris Kovačević se zahvalio prisutnima i tom prilikom rekao: „Kolektiv Bolnice za pedijatriju KBC „Zemun“ odaje veliku zahvalnost kompaniji MOL za vredne poklone namenjene našim malim pacijentima, koji će im pomoći u prevladavanju svih poteškoća, a njihovo lečenje učiniti lepšim”.

Brigom o lokalnoj zajednici u kojoj posluje, MOL Srbija je svojim društveno-odgovornim poslovanjem do sada najviše pomogla najmlađima, i to kroz akcije „Uskršnje farbanje jaja sa decom Svratišta“, „Novogodišnje predstave za decu sa smetnjama u razvoju“, „Bezbednost dece u saobraćaju“ i „Vozači velikog srca“.


O MOL Grupi
MOL Grupa je nezavisna multinacionalna integrisana naftna kompanija sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj. Posluje u više od 40 zemalja i raspolaže dinamičnim međunarodnim kadrom od 29.000 zaposlenih širom sveta. Istraživačku i proizvodnu delatnost MOL Grupe podupire više od 75 godina iskustva u oblasti eksploatacije nafte i gasa. Proizvodnja se trenutno odvija u 8 zemalja, a istraživački projekti u 13 zemalja. MOL Grupa takođe kontroliše četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja po sistemu integrisanog upravljanja lancem snabdevanja u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. Kompanija poseduje i mrežu od preko 1.7000 servisnih stanica u 11 zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum