Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Gastronomsko takmičenje Bocuse d’ Or u Lionu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Gastronomsko takmičenje Bocuse d’ Or u Lionu

Gastronomsko takmičenje Bocuse d’ Or u Lionu 1 godinu 3 nedelja pre #1216

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 802
  • Karma: 1
METRO je i ove godine podržao najprestižnije svetsko gastronomsko takmičenje Bocuse d’ Or (Bokus de Or) čije je finale održano u francuskom gradu Lionu. Ovom prilikom veštine su odmerila 24 najbolja kuvara iz različitih zemalja, u nadmetanju za titulu najboljeg kuvara sveta, a na putu ka uspehu kompanija ih je podržala kao glavni sponzor i zvanični partner u kategoriji vegetarijanskih jela. Pobednik takmičenja je tim iz Amerike, Norveška je osvojila drugo mesto, a Island bronzanu medalju.

Čuveno kulinarsko takmičenje koje ove godine slavi 30. godišnjicu ne odlikuje samo duga tradicija, već i inovacije. Ove godine jelo od ribe zamenjeno je vegetarijanskim, a METRO je sa velikim ponosom preuzeo ulogu zvaničnog dobavljača, pa je za potrebe ove kategorije oformio svežu tržnicu sa 146 različitih proizvoda - povrće, voće, žitarice, semenke i pasulj.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo dugoročni partner Bocuse d'Or i što imamo priliku da podržimo učesnike tokom zahtevnih takmičarskih dana”, istakao je Filip PALAZZI, operativni partner za Francusku, Španiju i Portugal. "METRO je poznat po visokom kvalitetu i svežini asortimana, ali i po ulozi koju imamo u promovisanju inovacija u sektoru gastronomije. Stoga smo izuzetno srećni što smo partner vegetarijsnkog jela koje je prvi put uvedeno u 30 godina dugoj tradiciji takmičenja.”

Finale internacionalnog takmičenja Bocose d’Or održano je 24. i 25. januara u Lionu. U njemu su učestvovali takmičari iz 8 METRO tržišta – Belgije, Nemačke, Kine, Francuske, Mađarske, Japana, Holandije, kao i Singapura (u okviru Classic Fine Foods). Među 24 finalista, četiri tima, iz Francuske, Mađarske, Belgije i Holandije, podržani su od strane lokalnih METRO distributivnih centara tokom ranijih faza takmičenja, odnosno evropskih finala, kao i tokom treninga i pripremnih faza koji su ih dovele do finala u Lionu.

Pored doniranih namirnica za kategoriju “vegetarijansko jelo”, METRO je obezbedio i sastojke za jelo od mesa “bres“ piletina i školjke, koje je zasnovano na tumačenju poznatog recepta iz Liona “piletina i rakovi”.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum