Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Samsung na Evropskom forumu 2017
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Samsung na Evropskom forumu 2017

Samsung na Evropskom forumu 2017 9 meseci 1 nedelju pre #1233

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Samsung je tokom Evropskog Foruma 2017, koji je održan u Barseloni, predstavio inovativne tehnologije koje će značajno uticati na živote ljudi. U fokusu ovogodišnjeg Samsung EU Foruma je predstavljanje najnovijih QLED televizora i WindFree tehnologije hlađenja, a posetioci su imali priliku da vide i novi program ugradnih kuhinjskih aparata, unapređene modele usisivača i mašina za veš.

„Mi u Samsungu verujemo da se funkcije uređaja ne smeju žrtvovati radi forme. Stvaramo proizvode koji su fleksibilni i u skladu sa potrebama naših korisnika. Ovogodišnjim programom obezbeđujemo jednostavniji pristup sadržaju, neprikosnoveni kvalitet slike kao i dizajn koji se odlično uklapa u svaki dom“, rekao je Milan Vujovic, direktor marketinga u kompaniji Samsung.


Ove godine Samsung je predstavio novu seriju QLED televizora - Q9, Q8 i Q7 koji su se istakli svojim dizajnom i inovativnom tehnologijom. Ovi uređaji mogu da reprodukuju 100% trodimenzionalni opseg boja, na svim nivoima osvetljenja zahvaljujući unapređenoj Quantum dot tehnologiji i da prikažu čak i suptilne razlike u boji. Novi modeli televizora se odlikuju unapređenim dizajnom pri čemu se idealno uklapaju u svaki enterijer. Providan kabl "Invisible Connection“ skuplja sve periferne uređaje i povezuje ih na TV. QLED televizori imaju i nosač za zid koji omogućava da se TV lako i brzo fiksira na zid. A za one kojima se nosač za zid ne uklapa u enterijer, Samsung nudi drugu opciju - dva nova postolja koja su dizajnirana tako da istaknu QLED TV uređaje kao lepe dodatke domu. Korisnici mogu da odaberu "studio postolje" koje liči na slikarski štafelaj sa slikom, ili elegantno "gravitaciono postolje" koje, kada se pričvrsti na TV, podseća na modernu skulpturu.

Ovogodišnji program Samsung je upotpunio novim sistetom za pranje veša, FlexWash™+ FlexDry™ koji spaja dve komore za pranje i dve komore za sušenje veša. Mogućnost da sva četiri odeljka rade odvojeno, a istovremeno, modernim porodicama omogućiće uštedu vremena pri pranju i sušenju veša.

Posetioci Foruma su, takođe, imali priliku da se upoznaju sa unapređenom linijom ugradnih kuhinjskih uređaja. Ovogodišnja paleta proizvoda obuhvata različite modele ugradnih rerni, ugradnih gasnih i električnih šporeta, kao i ugradnih aspiratora, koji se idealno uklapaju u različite kuhinjske stilove.

Jedan od prikazanih noviteta na Evropskom Forumu bio je i novi model klima uređaja, AR9500M, koji donosi Wind-FreeTM tehnologiju hlađenja. Uz ovu tehnologiju, Samsung nastavlja da korisnicima obezbeđuje prijatniju svakodnevnicu i boravak u svežijoj klimi u zatvorenim prostorijama kao i smanjenu potrošnju energije do 70%. Sistem hlađenja najpre snižava temperaturu vazduha u programu rada za brzo hlađenje „Fast Cooling“, a zatim automatski prelazi na „Wind-Free™“ tehnologiju koja sprečava direktno strujanje vazduha.

Kompanija je proširila i svoju paletu robota-usisivača predstavljajući model POWERbotTM VR7000. Ovaj usisivač se odlikuje moćnom snagom usisavanja i obezbeđuje detaljno čišćenje čak i prostora koji ručni usisivači često ne mogu da dohvate. Funkcija Edge Clean Master za čišćenje ivica omogućava usisivaču da priđe na razdaljinu od 15 mm od ivice zida, dok mu sistemi za vizuelno mapiranje kao i senzor Full View SensorTM 2.0 omogućavaju da samostalno izrađuje mapu i pamti konture prostorije.

Kako bi omogućio jednostavniji pristup, Samsung je svim svojim proizvodima predstavljenim na Euro Forumu obezbedio mogućnost povezivanja i rada u okruženju interneta stvari (Internet of Things). Preko mobilnih uređaja i aplikacije Smart Home App, korisnici mogu sa udaljene lokacije da prate rad veš mašine, da uključe, kontrolišu i isključe rernu, šporet ili pametni usisivač, kao i da regulišu temperaturu ili prate dnevnu potrošnju energije preko klima uređaja. Gledajući ka budućnosti, Samsung se trudi da korisnicima obezbedi prilagođeno, lično iskustvo - kako pre, tako i nakon kupovine.


O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti poluprovodnika i LED uređaja.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum