Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans

NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans 11 meseci 2 nedelja pre #1234

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Iako se u mnogim teorijama ne smatraju klasičnim bojama, crna i bela ne prestaju da inspirišu, zavode i svojom kreativnom primenom doprinose da svet koji poznajemo bude lepše mesto. Crna simbolizuje misteriju, dubinu, ali i ozbiljnost i profesionalnost (poslovni kostim). Bela asocira na sigurnost, čistoću, budi kreativnost i označava nove početke. Udružene, čine veoma moćnu kombinaciju koja je kroz istoriju ostavila trag u mnogim poljima ljudskog stvaralaštva. Šarm i svojevrsna mističnost crno belog filma čini da se emocije direktno prenose sa velikog platna i prelivaju po nama, budeći nostalgiju i čežnju za prošlim vremenima. Elegancija ovih ostvarenja aktuelna je i danas, a svoju neprolaznost dokazala je više puta i u modnom svetu. Poznata po praćenju trendova, ali i poštovanju neprolaznih vrednosti, NIVEA je već poznatoj Black&White kolekciji dodala malo boje i osveženja u vidu nove Fresh mirisne note za žene i muškarce. Kao i prethodnike, i ovu liniju odlikuje nevidljiva 48h zaštita od znojenja, kao i činjenica da ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini, a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Dokazana tehnologija koja sprečava pojavu fleka na odeći, ovog puta “začinjena” je upečatljivom mirisnom notom koja odiše svežinom i čistoćom.


NIVEA Black & White Invisible Fresh dezodorans
Izvanredna mirisna kominacija bergamota i breskve u gornoj noti, upotpunjena buketom ruža i mimoza u osnovi sa posebnim akcentom koje daju sandalovina i amber. Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na svetloj odeći, a ne ostavlja ni bele tragove na tamnoj tkanini. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.
Sprej 150 ml, okvirna cena 349 din


NIVEA MEN Black & White Invisible Fresh dezodorans
Upečatljiva muževna mirisna kombinacija svežeg grejpa, bambusa, opuštajuće lavande i decentno zavodljivih drvenastih nota kedrovine, mošusa i ambera. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.
Sprej 150 ml, okvirna cena 349 din
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum