Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Pet medalja za vina Tikveš
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Pet medalja za vina Tikveš

Pet medalja za vina Tikveš 10 meseci 1 nedelju pre #1281

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Na najvećem prolećnom vinskom takmičenju u Nemačkoj "Mundus Vini" svih pet prijavljenih vina iz vinarije "Tikveš" osvojila su medalje, 3 zlatne i 2 srebrne.

Ove godine, zlatne medalje na prestižnom vinskom takmičenju osvojila su crvena vina "Vranec Special Selection" i "Barovo" berba 2015. kao i "Domaine Lepovo Pinot Noir" iz berbe 2014. Nagrađeni sa srebrom medaljom su crveno vino "Cabernet Franc Special Selection" i belo vino "Domaine Lepovo Chardonnay", oba iz berbe 2016. godine.


Kada je reč o regionu, pored pet medalja za vina vinarije "Tikveš" na ovom takmičenju nagrađena su još četiri vina iz Makedonije, isto toliko sa poreklom iz Hrvatske, kao i dva vina iz Srbije.

"Srećni smo i ponosni na ovaj uspeh naših vrhunskih vina. Broj i kvalitet dobijenih medalja, kao i činjenica da su pobedila u izuzetno obimnoj i oštroj konkurenciji vina iz celog sveta, jasno pokazuje da u regionu imamo vodeći položaj i još jednom potvrđujemo našu reputaciju kao najreprezentativnijeg proizvođača autentičnih vrhunskih vina iz celog regiona", rekao je ovom prilikom generalni direktor "Tikveša"Igor Ilievski.

Vinarija "Tikveš" svake godine osvaja više od 50 nagrada i dobija velike pohvale od svetski poznatih kritičara i kao i medalje na većinim vinskim takmičenjima, čime se potvrđuje epitet najnagrađivanije vinarije kako u zemlji tako i u celom regionu Jugoistočne Evrope.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum