Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije DELEZ SRBIJA RASPISALA KONKURS ZA SVE SVRŠENE DIPLOMCE
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: DELEZ SRBIJA RASPISALA KONKURS ZA SVE SVRŠENE DIPLOMCE

DELEZ SRBIJA RASPISALA KONKURS ZA SVE SVRŠENE DIPLOMCE 10 meseci 2 nedelja pre #1284

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Plaćena stručna praksa u inostranstvu u trajanju od šest meseci i usavršavanje u zemlji i radno mesto, čeka najbolje svršene diplomce iz naše zemlje u internacionalnoj kompaniji Delez Srbija koja je vlasnik domaćih prodavnica Maxi, Tempo i Shop&Go.

Tokom boravka van Srbije pokriveni su troškovi smeštaja, dobija se službeni automobil, kao i plata tokom sve tri faze prakse, koja je usklađena sa troškovima života zemlje u koju odlaze.


Konkurs za Internacionlani program za diplomce, koji se sedmu godinu zaredom raspisuje, otvoren je do 31. marta, a kroz proces selekcije biće izabrano dvoje polaznika. Program traje godinu i po dana, a polaznici su od prvog dana plaćeni i u stalnom radnom odnosu. Prvih šest meseci diplomci će se upoznavati sa osnovama biznisa i poslovanja u maloprodaji, nakon čega odlaze u inostranstvo gde rade u jednom od sektora kompanije, u skladu sa profesionalnim interesovanjima. Poslednjih šest meseci provode u Srbiji gde se pripremaju za zaposlenje i preuzimanje nove pozicije u kompaniji.

“Ono što me je zainteresovalo kod ovog programa jeste prilika da upoznam različite sektore jedne velike kompanije. Posebno mi se dopala fleksibilnost koju program pruža kandidatima. Sami biramo projekte, kao i zemlju u kojoj provodimo šest meseci. Takođe, imamo odlične mentore kao i priliku da upoznamo veliki broj kolega. Do sada sam radila projekte u operacijama, kvalitetu, ljudskim resursima i kategori menadzmentu. Od svega navedenog najviše mi se dopalo odeljenje kategori menadzmenta, te sam odlučila da nastavim karijeru upravo u ovom odeljenju”, navela je Anđela Petrović, polaznica programa iz 2015.godine, koja je pozvala sve ambiciozne mlade ljude koji vole izazove i dinamično radno okruženje da se prijave.

Uslov za kandidate je da imaju manje od dve godine radnog iskustva, završene osnovne ili master studije, da dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine i liderske sposobnosti. Pored toga, bitno je da poseduju strast prema trgovini i želju za kontinuiranim učenjem i usavršavanjem.

Prošle godine se na ovaj program prijavilo čak više od 500 mladih diplomaca.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na sajtu Deleza u Srbiji
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum