Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Istraživanje koje otkriva osobine uspešnih brendova
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Istraživanje koje otkriva osobine uspešnih brendova

Istraživanje koje otkriva osobine uspešnih brendova 11 meseci 1 nedelju pre #1290

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 800
  • Karma: 1
Agencija za integrisane komunikacije Golin u saradnji s agencijom za istraživanja u oblasti marketinga Faktor Plus, predstavila je na Kopaonik biznis forumu 2017. godine „Performance Report – Izveštaj o performansama“, novi jedinstveni alat u oblasti komunikacija za istraživanje, strateško planiranje, pozicioniranje i uticaj brenda i kompanije na tržište.

Direktor za odnose sa klijentima agencije Golin Ivan Kleut istakao je da je “Izveštaj o performansama” revolucionarni komunikacijski alat koji meri uspeh brenda i njegovu poziciju u odnosu na konkurenciju u istoj kategoriji.


“Ovim sveobuhvatnim modulom, prvim na teritoriji Adrijatik regije, izdvajaju se uspešni koji odolevaju izazovima modernog vremena i konkurentnog tržišta. Učesnicima Kopaonik biznis foruma predstavljeni su rezultati ispitivanja bankarskog sektora, odnosno trenutna percepcija banaka iz ugla korisnika bankarskih usluga”, naglasio je Kleut.

Prema njegovim rečima, Integrisanim pristupom, Izveštaj o performansama omogućava unapređenje performansi, određujući odnos koji klijenti imaju prema korisniku što rezultira uspešnijim pozicioniranjem i postizanjem boljh rezultata brenda i kompanije”.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum