Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije COCA- COLA HBC SRBIJA NAGRAĐENA ZA OSTVARENE REZULTATE U 2016.
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: COCA- COLA HBC SRBIJA NAGRAĐENA ZA OSTVARENE REZULTATE U 2016.

COCA- COLA HBC SRBIJA NAGRAĐENA ZA OSTVARENE REZULTATE U 2016. 8 meseci 1 nedelju pre #1292

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Coca-Cola HBC Srbija je drugu godinu zaredom proglašena najboljom kompanijom u konkurenciji 28 zemalja u kojima Coca-Cola HBC grupa posluje. Tim u Srbiji nedavno je dobio Andrew David kup, najprestižniju nagradu na konferenciji u Rimu, zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, stepenu zadovoljstva zaposlenih i značajnom doprinosu lokalnoj zajednici.

-Izuzetno smo ponosni što smo u oštroj konkurenciji, koja posluje na teritoriji od Irske na zapadu do krajnje Rusije na istoku, od Baltika na severu do Nigerije na jugu, još jednom pokazali posvećenost našeg tima u Srbiji. U veoma izazovnoj godini uspeli smo da ostvarimo zadate ciljeve, ostanemo među tri najbolje zemlje po indeksu privrženosti zaposlenih, sa ključnim ljudima na ključnim pozicijama, obezbedimo neprikosnoven kvalitet proizvoda i ostanemo dobavljač broj jedan i odan partner lokalnoj zajednici. Mnogo razvijenija tržišta od našeg nisu uspela da postignu ovakav uspeh i zato sam posebno ponosan i zahvalan zaposlenima koji su uložili veliki trud kako bismo ostvarili ovako neverovatne rezultate- istakao je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija.


Između ostalog, nagrada je dodeljena kompaniji u Srbiji jer su ispunjeni su svi zadati ciljevipredviđeni biznis planom, Coca-Cola HBC Srbija je prepoznata kao najpoželjniji poslodavac među studentima, a za razvoj lokalne zajednice je izdvojeno 175.000 evra.Nagrada Andrew David kup se dodeljuje preko deset godina, a među ranijim dobitnicima se nalaze i članice Coca-Cola HBC Grupacije iz Rusije i Ukrajine.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum