Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Maxi donirao 5.000 pelena za najmlađe Beograđane
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Maxi donirao 5.000 pelena za najmlađe Beograđane

Maxi donirao 5.000 pelena za najmlađe Beograđane 10 meseci 1 nedelju pre #1295

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Najveće porodilište u Beogradu, GAK Narodni front, kao i porodilište u okviru KBC Zvedara obradovaće za 8. mart sve majke sa pelenama brenda „Care“, zahvaljujući donaciji Maxi supermarketa.


„Pozdravljamo svaku akciju koja ima za cilj da pruži podršku roditeljstvu i brigu o najmlađima. Drago nam je da se sve više kompanija uključuje u ovakvu vrstu korporativne odgovornosti, jer je pomoć posebno u prvim danima roditeljstva uvek dobrodošla“, istakla je ispred GAK Narodni front, prof.dr Snežana Rakić.

Maxi je ovom donacijom nastavio da pokazuje brigu o najmlađima, što je jedan od veoma važnih elemenata društveno odgovornog poslovanja kompanije.

„Danas smo donirali pelene mladim mamama i to je samo jedna u nizu naših akcija kojima želimo da pokažemo iskrenu nameru da budemo odgovorna kompanija koja je posvećena pravim vrednostima, pre svega porodici. U našoj kompaniji više od 70 odsto zaposlenih čine žene, a to je prilika da im tog dana simboličnim znakom pažnje pokažemo koliko su nam važne“, rekla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija Delez Srbija.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum