Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije DELEZ SRBIJA PODRŽALA AKCIJU „SAT ZA NAŠU PLANETU“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: DELEZ SRBIJA PODRŽALA AKCIJU „SAT ZA NAŠU PLANETU“

DELEZ SRBIJA PODRŽALA AKCIJU „SAT ZA NAŠU PLANETU“ 7 meseci 3 nedelja pre #1322

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Kako bez struje napraviti zdrav i kvalitetan ručak imali su priliku danas da vide kupci supermarketa Maxi koji je povodom svetske ekološke kampanje „Sat za našu planetu“ doveo poznatog kuvara Nenada Veljkovića.


U isto vreme, kupci su uživali u velikom broju hitova u akustičnom izvođenju gitarista Gorana Kovačića i Vladimira Lubardića.

Kompanija Delez Srbija u svim svojim radnjama od 20:30 do 21:30 ugasiće na sat vremena reklamna svetla, a istovremeno je pozvala 12 000 svojih zaposlenih da učestvuju u akciji i da u navedenom periodu ugase svetla i druge električne uređaje i tim simboličnim gestom doprinesu očuvanju naše planete.

„Tradicionalno se pridružujemo kampanji Svetske fondacije za prirodu i učestvujemo u akciji ‘Sat za našu planetu’. Zajedno sa svim našim zaposlenima želimo da na simboličan način doprinesemo odgovornijem ponašanju i podizanju svesti o važnosti očuvanja prirode”, kaže Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacija Delez Srbija.

Akciju „Sat za našu planetu“ svake godine organizuje fondacija WWF (Svetska fondacija za prirodu), koja se trudi da na ovaj način podigne svest pojedinaca o klimatskim promenama u svetu. U Srbiji se prošle godine ovoj svetskoj akciji priključilo 85 gradova, 180 škola, 92 nevladine organizacije i 75 kompanija,
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum