Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije STRUČNA OBUKA ZA TIMOVE ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: STRUČNA OBUKA ZA TIMOVE ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA

STRUČNA OBUKA ZA TIMOVE ROSA ŠKOLA RODITELJSTVA 7 meseci 3 nedelja pre #1326

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Povodom otvaranja pet škola roditeljstva u Sjenici, Svilajncu, Srpskoj Crnji, Bojniku i Batočini, u Gradskom zavodu za javno zdravlje organizovana je stručna dvodnevna obuka za pedijatre, ginekologe, stomatologe i patronažne sestre koji će činiti timove Rosa škola roditeljstva. Kroz predavanje i radionice polaznici imaju priliku da se upoznaju sa svetskom praksom u ovoj oblasti, u cilju pružanja najadekvatnije podrške budućim roditeljima.


„Timovi iz domova zdravlja koji će voditi škole roditeljstva velika su podrška budućim roditeljima, a sa novim školama će biti u prilici da budu oslonac još većem broju beba, mama i tata. Najveću pažnju poklanjamo ulozi roditelja u podsticanju razvoja dece od najranijih dana, razvoju privrženosti, zatim adekvatnoj nezi beba, značaju isključivog dojenja za zdravlje beba i mama, a sve u cilju da zdravstveni radnici i saradnici u školama budu prva adresa za buduće roditelje i izvor kredibilnih saveta“, izjavila je dr Svetlana Mladenović-Janković, pomoćnik direktora za oblast socijalne medicine iz Gradskog zavoda za javno zdravlje.

Otvaranje škola roditeljstva u Sjenici, Svilajncu, Srpskoj Crnji, Bojniku i Batočini planirano je tokom proleća. U 2016. godini otvorene su Rosa škole roditeljstva u Kuršumliji, Požarevcu, Ubu, Surdulici i Vranju.

Otvaranje škola roditeljstva predstavlja nastavak inicijative Rosa vode i Ministarstva zdravlja da ulože u spokojno roditeljstvo. Značajnu ulogu u otvaranju škola imaju građani, koji su kupovinom pakovanja Rosa vode od 1,5 litra podržali sigurnu mrežu roditeljstva.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum