Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Osnovano Slovenačko- srpsko poslovno društvo BASS
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Osnovano Slovenačko- srpsko poslovno društvo BASS

Osnovano Slovenačko- srpsko poslovno društvo BASS 7 meseci 2 nedelja pre #1335

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Slovenačko – srpsko poslovno društvo – BASS (Business Association of Slovenia and Serbia)osnovano je nedavno sa ciljem da postane značajna podrška u integrisanju ekonomske i preduzetničke inicijative na relaciji Slovenija – Srbija i obrnuto.

Osnovna misija društva BASS je pružanje pomoći u uspostavljanju povezivanja, poslovne saradnje i tesnijih veza između članova društva, kao i podsticanje unapređenja kvaliteta ekonomske saradnje i dobrih poslovnih praksi kroz organizaciju susreta, stručnih predavanja, seminara i konferencija.

„Već više od 5 godina živim i radim u Sloveniji i dobro su mi poznate potrebe i izazovi stranih investitora. Pored toga sam se, više od 10 godina pre ovoga, nalazio na menadžerskim pozicijama u Srbiji i šire u regionu. Tokom svoje karijere došao sam do zaključka da nam nedostaje određena struktura u uspostavljanju veza i poslovne saradnje između subjekata u regionu. Zbog toga je sada ovde BASS“, ističe Goran Medić, predsednik upravnog odbora društva BASS, direktor Fructala.

Prema rečima ambasadora Republike Srbije u Sloveniji Aleksandra Radovanovića osnivanje društva BASS značajno će doprineti kvalitetnijoj ekonomskoj saradnji između Slovenije i Srbije.

Upravni odbor, osim predsednika društva – Gorana Medića, čine još Tomaž Kavčič, potpredsednik Udruženja, poznat kao inovativni slovenčki kuvar u „Gostilni pri Lojzetu“ na Dvorcu Zemono, gde se nalazi i sedište Udruženja BASS; kao i Urša Manček, vlasnica agencije za komunikacie „Diogena“ sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću i event manadžmenta.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum