Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Naše Zrno - Crni somun
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Naše Zrno - Crni somun

Naše Zrno - Crni somun 9 meseci 2 nedelja pre #1343

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Sve ljubitelje tradicionalnog ukusa, koji brinu o svom zdravlju obradovaće 100% crni somun Naše Zrno. Napravljen od najfinijeg pravog crnog brašna T1100, crni somun ima specifičnu aromu i svežinu, veći sadržaj proteina, masti i minerala, a ono zbog čega se posebno izdvaja od ostalih vrsta je sadržaj biljnih vlakana.

Rastvorna biljna vlakna, koje sadrže svi proizvodi od 100% crnog brašna imaju veliku ulogu u regulisanju nivoa lipida i holesterola u krvi i ubrzavanje peristaltike creva. Proizvodi od 100% crnog brašna sadrži i značajno više zaštitnih materija od onih dobijenih od belog brašna, pa su dobar izvor magnezijuma, fosfora, kalcijuma i kalijuma, kao i vitamina B grupe.


Proizvodi od 100% crnog brašna su manji od onih hpravljenih od belog brašna. Boja zavisi od boje pšenice, pa proizvodi od crnog brašna ne mogu biti tamniji od boje brašna od kog su pravljeni. Sve ono što nije svojstveno boji pšenice nijes vojstveno ni proizvodu, jer je površinski sloj pšenice nosilac pigmenta i boje.Crni somun će upotpuniti svaki obrok, a najbolje se uklapa sa tradicionalnim jelima. Odlično se slaže uz specijalitete sa roštilja, ukusne salate i jela u koja se umače.


Potražite Naše Zrno 100% crni somun u najbližoj prodavnici i prepustite se harmoniji ukusa koji se pamte!
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum