Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Smazalica Žabica vas poziva na druženje u Smazograd
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Smazalica Žabica vas poziva na druženje u Smazograd

Smazalica Žabica vas poziva na druženje u Smazograd 7 meseci 1 nedelju pre #1348

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Carnex Smazalice pozivaju sve prinčeve i princeze, šmizlice i frajere na kreativno druženje u Smazograd, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Smazalice pašteta od najboljih komada pilećeg mesa pripremljena bez aditiva, veštačkih boja i konzervansa i gotovo jelo Pužići Bolonjeze od mesa sa domaćih farmi, omiljeni su ukusni proizvodi proverenog kvaliteta za najmlađe.
Smazalica žabica sa svojim drugarima pripremila je razne kreativne aktivnosti za najmlađe za druženje i igru. Pored animatora, u Smazogradu vas očekuju i umetnici za bojenje lica, kao i kreativna radionica za oblikovanje plastelina.
Smazograd iznenađenja vas očekuju u aprilu na sledećim lokacijama:

Beograd, Immo Centar
Subota 08.04. od 10-20 časova
Nedelja 09.04. od 10-16 časova

Novi Sad, Roda Mega
Subota 22.04. od 10-18 časova
Nedelja 23.04. od 10-16 časova

Niš, Mega
Subota 29.04. od 10-18 časova
Nedelja 30.04. od 10-16 časova
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum