Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: MENAŽ GLAZURA

MENAŽ GLAZURA 10 meseci 1 nedelju pre #1363

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1

Na ekskluzivnoj prezentaciji organizovanoj u prisustvu mnogobrojnih novinara i blogera, Menaž je predstavio svoju najnoviju inovaciju koja smanjuje vreme i olakšava proceduru spremanja poslastica- Extra sjajna Menaž glazura koja svaki put uspe.
Na zadovoljstvo mnogih domaćica, Štarkove police postale su bogatije za još jednu inovaciju. Idući u korak sa modernim dobom, Menaž je odlučio da se prilagodi potrebama savremenih žena i daih obraduje novom glazurom, koja se sprema samo za jedan minut. Iako je priprema drugačija, laka i jednostavna, tradicionalno dobar Menaž kvalitet, ukus i sastav ostali su isti.
Mnogo volim da spremam torte i kolače i često pozivam prijatelje na druženje i degustaciju, ali u poslednje vreme zbog mnogobrojnih obaveza sve manje stižem da odvojim vreme za to. Sad kada se pojavila nova Menaž glazura sa kojom je sve izvodljivo, mislim da ću još češće spremati neke nove poslastice i da ćemo se opet okupljati,izjavila je Nataša Pavlović.


Menaž predstavlja najkvalitetniju čokoladu za kuvanje na našim prostorima.Neprevaziđeni kvalitet i tradicija traju od 1922 godine. Gotovo da ne postoji domaćinstvo koje nije dobro upoznato sa klasičnom tradicionalnom Menaž čokoladom koja godinama ulepšava i obogaćuje naše poslastice. Sada je brend dobio pojačanje u vidu Menaž Glazure koja će pomoći da poslastice budu još brže gotove i da imaju extra sjaj.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum