Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije SUSRET PREDSTAVNIKA PROIZVOĐAČA I KOMPANIJE METRO CASH&CARRY
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: SUSRET PREDSTAVNIKA PROIZVOĐAČA I KOMPANIJE METRO CASH&CARRY

SUSRET PREDSTAVNIKA PROIZVOĐAČA I KOMPANIJE METRO CASH&CARRY 6 meseci 3 nedelja pre #1375

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

U PKS-RPK Leskovac danas je održan sastanak individualnih poljoprivrednih proizvođača voća i povrća sa predstavnicima kompanije METRO Cash & Carry.

METRO Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već više od pola veka.

Metro ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta, a u Srbiji posluju duže od 12 godina.

Veljko Jovanović, sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije ukazao je na značaj uključivanja lokalnih proizvođača u velike sisteme veleprodaje.

Goran Jović, direktor PKS-RPK Leskovac pozvao je individualne poljoprivredne proizvođače da se aktivno uključe u diskusiju na sastanku i na taj način saznaju što je više moguće o uslovima uključivanja u Metro sistem veleprodaje.

Hajnalka Herak, viši rukovodilac nabavke u kompanije METRO Cash & Carry Srbija, napomenula je da se kompanija proteklih godina posebno usmerila na proširenje saradnje sa lokalnim proizvođačima i zadrugama, čime podstiče mala gazdinstva da postanu konkurentnija na tržištu, unaprede proizvodnju i uključe se u Metro sistem veleprodaje.

Prezentaciju odeljenja voća i povrća održala je Vanja Tadić, rukovodilac nabavke voća povrća dok je o kontroli kvaliteta govorila Dragana Zarić, rukovodilac kontrole kvaliteta.

Poljoprivredni proizvođači imali su priliku da nakon završetka sastanka obave individualne razgovore sa predstavnicima kompanije METRO Cash & Carry.

Metro Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već 50 godina. METRO ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta.

Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2005. godine, a danas nas možete posetiti u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću.

Kao podrška biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, 2012. godine otvoren je jedinstveni i najmoderniji HoReCa Centar u Srbiji, na Vidikovcu (Beograd), koji služi za edukaciju i obuku ugostitelja.

METRO danas zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale, dostave robe i dr.
Poslednja izmena: 6 meseci 3 nedelja pre od Zarko.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum