Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Imlek i Supernatural festival obeležili Dan planete Zemlje
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Imlek i Supernatural festival obeležili Dan planete Zemlje

Imlek i Supernatural festival obeležili Dan planete Zemlje 9 meseci 3 nedelja pre #1382

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 802
  • Karma: 1

Imlek sa brendom Bello organic,obradovao je posetioce Supernatural festivala jedinstvenom Bello organic mlečnom organskom tortom u obliku planete Zemlje.

Tokom najvećeg ekološkog događaja na ovim prostorima, posetioci su takođe mogli da na Bello organic štandu ostave kreativne rođendanske poruke planeti Zemlji, ali i da uživaju u jedinstvenom ukusu Bello organic mleka, organskih kolača i posebne organske torte koja je za ovu priliku izrađena.

„Ekološki karakter i potencijal Supernatural pokreta u skladu je sa vrednostima Bello organic brenda. Zadovoljstvo nam je da podržimo i budemo deo Supernatural programa, jer Bello organic predstavlja idealan izbor za sve kojima je istinski stalo do zdravog i kvalitetnog načina života.“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.


Krave koje daju organsko mleko hrane se strogo kontrolisanim namirnicama u kojima nema nikakvih veštačkih supstanci, na ekološki zdravom pašnjaku koji nije hemijski tretiran, zbog čega seBello organic mlekopo kvalitetu sastojaka i njihovoj hranljivosti nalazi na samom vrhu lestvice. Organski Bello mlečni proizvodisvakodnevno nastaju od mleka sa prve i najveće domaće sertifikovane farme mleka iz organske proizvodnje u Čurugu u Vojvodini.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum