Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Kompanija Don Don otvara još jedan proizvodni pogon
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Kompanija Don Don otvara još jedan proizvodni pogon

Kompanija Don Don otvara još jedan proizvodni pogon 8 meseci 3 nedelja pre #1387

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Don Don, lider u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda, najavio je otvaranje proizvodnog pogona u Zaječaru do kraja godine. U novi pogon kompanija će uložiti pola miliona evra i zaposliti 40 radnika, a u planu je i otvaranje maloprodajnih objekata.
Potpisivanjem ugovora o zakupu 1.000 kvadrata poslovnog prostora u Zaječaru, napravljen je prvi korak ka otvaranju novog pogona u sistemu kompanije. Ovde će se proizvoditi dnevno sveži hleb, a ukoliko se ukaže potreba na tržištu, kapaciteti proizvodnje će se proširiti i na specijalne vrste hleba.


„U svim lokalnim sredinama u kojima poslujemo pažljivo pratimo potrebe i želje potrošača, a budući da Zaječarci već znaju za naše proizvode, ovo je samo stepenik više. Želimo da u novom pogonu primenimo sva dosadašnja znanja i iskustva, tako da hleb koji se ovde bude proizvodio bude kvalitetan, pouzdan, ukusan i omiljen kod potrošača“ – izjavila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.
Osim toga, kompanija u planu ima i otvaranje maloprodajnih objekata, što će stvoriti šansu za nova radna mesta.
„Iako je Don Don je sa svojim prepoznatljivim pekarskim proizvodima na zaječarskom tržištu prisutan već deset godina, želja nam je da potrošačima budemo uvek blizu, pa će tako i Zaječarci moći da uživaju u svim uvek svežim i ukusnim pecivima i proizvodima pod brendovima Tvojih 5 minuta i Naše Zrno,a po pristupačnim cenama“ – dodala je Đurišić.


O kompaniji Don Don
Don Don je do sada uložio oko 50 miliona evra u razvoj pekarske industrije. Don Don posluje u industriji pekarstva u regionu već 20 godina, a u Srbiji je prisutan devet. Za to vreme, kompanija je pored osnovnog i najvećeg proizvodnog pogona PDM u Pudarcima, nadomak Beograda, koji je kupila 2008. godine, proširila sastav pogona: Žitoprodukt Zrenjanin, Kraljevačka pekara, MS pekara - Jakovo, Zlatni Pek – Leskovac, Žitopek Niš, Žitoprodukt Kragujevac i najveći – Fidelinka pekara u Subotici. U svim pogonima u zemlji unapređena je proizvodnja, uvedene su nove proizvodne linije i otvorena su nova radna mesta. U sastavu Don Dona posluje i najveća slovenačka pekara Grosuplje.Osim na srpskom tržištu, proizvodi se nalaze i na tržištima Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum