Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije CIF - Očišćen podzemni pešački prolaz kod Palate Albanija
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: CIF - Očišćen podzemni pešački prolaz kod Palate Albanija

CIF - Očišćen podzemni pešački prolaz kod Palate Albanija 6 meseci 5 dana pre #1415

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1

Čišćenje podzemnog pešačkog prolaza kod Palate Albanija u okviru kampanje „Cif čisti Srbiju“ je završeno. Novinari koji su danas zajedno sa predstavnicima kompanije Unilever obišli prolaz imali su priliku da pogledaju fotografije podzemnog prolaza pre čišćenja i uvere se u rezultate ove društveno odgovorne kampanje.

„Velika nam je čast što smo prvi put u okviru kampanje „Cif čisti Srbiju“ posetili i Beograd, a još veće zadovoljstvo nam je da se zajedno sa Vama prošetamo kroz očišćen prolaz kod Palate Albanija. Imali smo nekoliko potencijalnih lokacija za čišćenje u Beogradu, ali pažljivo analizirajući želje građana, stanje u kojem se nalazi lokalitet i kako najviše da doprinesemo izgledu naše prestonice, prolaz kod Palate Albanija je bilo pravo rešenje. Na našu žalost nismo bili u mogućnosti da u potpunosti uklonimo grafite, ali smo uradili sve što je bilo u našoj moći i nadležnosti. Naša sledeća lokacija je Prva kragujevačka gimnazija i tome se veoma radujemo, jer ćemo povratiti prvobitni sjaj jednom od simbola tog grada“, istakao je direktor kompanije Unilever Beograd Dobrivoje Milovanović.


Predstavnici kompanije istakli su daje akcija čišćenja Prve kragujevačke gimnazije već počela, a završetak radova planiran je za narednu nedelju. Odmah nakon gimnazije, biće započeto čišćenje spomenika u Spomen-parku slobode i pobede u Čačku, posvećenom palim borcima i žrtvama fašizma tokom Drugog svetskog rata.O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann’s. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum