Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije MERCATOR-S POSTAO PARTNER HUMANITARNE FONDACIJE „BUDI HUMAN“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: MERCATOR-S POSTAO PARTNER HUMANITARNE FONDACIJE „BUDI HUMAN“

MERCATOR-S POSTAO PARTNER HUMANITARNE FONDACIJE „BUDI HUMAN“ 5 meseci 4 nedelja pre #1422

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Odvajanjem jednog dinara od svakog računa u svih 339 svojih prodavnica, kompanija Mercator-S obeležava Human vikend 20. i 21. maja, a prikupljeni novčani iznos od pomenute akcije namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić”. Na ovaj način Kompanija učvršćuje partnerstvo sa Fondacijom i nastavlja niz aktivnosti kojima pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kao još jedna manifestacija ove saradnje, u svim IDEA Super, Roda i Mercator prodavnicama širom Srbije, postavljene su posebno obeležene kutije u kojima potrošači mogu donirati svoju pomoć Fondaciji.

U prethodnoj godini Mercator-S je u više navrata pružao podršku Humanitarnoj fondaciji „Budi human“. Povodom otvaranja IDEA Super prodavnica u IMMO centru i na Bežanijskoj kosi, kompanija je mesec dana izdvajala dinar od svakog računa u ovim novootvorenim prodavnicama i ceo iznos donirala Fondaciji. Kupovinom medalje sa jednog od najvećih svetskih takmičenja koju je osvojio Aleksandar Šapić, Mercator-S se priključio akciji i tako donacijom od milion dinara još jednom pokazao humanost na delu.

U narednom periodu, a u saradnji sa fondacijom „Budi human“ biće realizovane i mnoge druge društveno odgovorne aktivnosti.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum