Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO-u
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO-u

Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO-u 8 meseci 4 nedelja pre #1423

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 802
  • Karma: 1

U svom distributivnom centru u Krnjači METRO Cash & Carry Srbija je za sve posetioce organizovao degustaciju vina sa italijanskog područija, i odabranih etiketa sa našeg podneblja. Svi zainteresovani su ovom prilikom doživeli novo iskustvo i od stručnjaka iz ove oblasti naučili nešto više o uparivanju vina sa sirevima.

Igor Luković predsednik UO Udruženja somelijera Srbije prisutnima je predstavio italijanska vina, a neke od etiketa koje su ovom prilikom bile na degustaciji su - CHABLIS EMILE DURAND, CHIANTI CLASSICO DOCG, VALPOLICELLA DOC COLLINE DEI FILLARI, CAVANZA CABERN. SAUVIGNON, PROSECCO SUPERIORE CORNER. Vinarije sa domaćeg područja su u okviru štandova predstaviti svoja vina, od kojih izdvajamo - Palićko Horgoško vinogorje, Zvonko Bogdan, Fruškogorsko vinogorje, Mačkov podrum, Župsko vinogorje, Podrum Đorđević, Topličko vinogorje, vinarije: Vinarija Doja, i Toplički vinogradi.

Vina su uparivana sa vrhunskim sirevima kao što su parmezan, grana padano i drugi po kojima je Italija poznata širom sveta.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum