Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije ODRŽANA DEVETA MANIFESTACIJA "NAŠ BEOGRAD"
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: ODRŽANA DEVETA MANIFESTACIJA "NAŠ BEOGRAD"

ODRŽANA DEVETA MANIFESTACIJA "NAŠ BEOGRAD" 5 meseci 3 nedelja pre #1427

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Zaposleni u kompaniji Delez Srbija volontirali su u okviru manifestacije „Naš Beograd“ u Udruženju Naša kuća – kuhinja na točkovima i pripremali obroke koje su distribuirali Beograđanima iz socijalno najugroženijih kategorija.

“Humanost i solidarnost je nesto po čemu je kompanija Delez Srbija tradicionalno prepoznata. Uvek se trudimo da u sve društveno odgovorne akcije uključimo i naše zaposlene kako bismo zajedno bili još bolji komšija i pomogli onima kojima je pomoć potrebna”, kaže Nikola Papak, menadžer komunikacija kompanije Delez Srbija.

Radna subota bila je i na preostalih 11 lokacija, na kojima je više od 300 volontera učestvovalo na tradicionalnoj manifestaciji “Naš Beorad”, koju Forum za odgovorno poslovanje organizuje deveti put zaredom. Ovu akciju je podržalo više od 30 kompanija i 3.000 zaposlenih koji su do sada direktno doprineli poboljšanju kvaliteta života glavnog grada i 10.000 odraslih i dece
.
Udruženje "Naša kuća" osnovano je 2007. godine u Beogradu, od strane roditelja dece ometene u razvoju i bavi se njihovom društvenom inkluzijom. Najvažnija usluga koju nude je dnevni boravak za mlade u kome oni, kroz individualne planove podrške, usvajaju nova znanja, podižu nivo socijalnog dijaloga i kompetencije, samoodgovornosti, osamostaljuju se u uobičajenim životnim aktivnostima i pripremaju se za dalji radni angažman.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum