Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije ODABRANO 011 IDEJA KOJE ĆE BEOGRAD UČINITI LEPŠIM
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: ODABRANO 011 IDEJA KOJE ĆE BEOGRAD UČINITI LEPŠIM

ODABRANO 011 IDEJA KOJE ĆE BEOGRAD UČINITI LEPŠIM 8 meseci 1 nedelju pre #1446

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 802
  • Karma: 1

U okviru kampanje „Beograd grad vaših IDEAˮ pristiglo je više od 1.000 predloga prikupljenih u prodavnicama i na web sajtu BGvasihIDEA, a stručni žiri u sastavu Ivan Ivanović, Slavimir Stojanović Futro, Slavoljub Stanković i Đuro Svilar imao je težak zadatak - da napravi uži izbor i svojim sugrađanima da priliku da izglasaju one najbolje. Na osnovu više od pola miliona glasova Beograđani su izabrali 011 ideja koje će grad u kojem živimo učiniti lepšim mestom za život.

U obilazak pobedničkih ideja krenuće se sa Zvezdare i to gradskim prevozom. Upravo tamo će Beograđani, već u toku juna, čitati najlepše pesme srpske poezije dok budu čekali autobus. Na Dorćolu, u blizini Kalemegdana će se naći kreativni mural za veću bezbednost dece u saobraćaju. Vračar će dobiti svoju jedinstvenu urbanu baštu, koja će doneti urbanu EKO obnovu kao trend svake veće prestonice. U Karađorđevom parku IDEA će postaviti dodatne kante za smeće za park bez opušaka, a Tašmajdan će dobiti prvi park u kome će i odrasli moći da se igraju sa svojom decom. Studenti Fakulteta organizacionih nauka na Voždovcu dobiće solarni punjač za mobilne telefone čime će se podići svest o značaju obnovljivih izvora energije. Srce Beograda, park kod hotela Moskva na Terazijama osvanuće u novom, osveženom ruhu, dok su na Novom Beogradu, kod hotela Jugoslavija, postavljene kamene žardinjere, gde već od sada mali umetnici mogu da prikažu svoje crtačko umeće. Park kod Vukovog spomenika od sada će biti u skladu sa potrebama svih sugrađana uz pomoć ekrana sa znakovnim jezikom. Zemunski park Kalvarija, dobiće dodatne klackalice i ljuljaške za mališane, a Bežanijska terasa s pogledom na Novi Beograd konačno dobija izgled kakav zaslužuje, u kome će uživati svi građani Beograda.

Cilj ove kampanje nije samo ulepšavanje Beograda već i promovisanje pravih vrednosti koje ga čine kulturnom prestonicom, a IDEA će sa velikim zadovoljstvom realizovati 011 pobedničkih ideja. Duh grada živi zahvaljujući ljudima koji ga vole i zato – ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum