Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Obeležen četvrti rođendan zdravstvenog sistema MediGroup
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Obeležen četvrti rođendan zdravstvenog sistema MediGroup

Obeležen četvrti rođendan zdravstvenog sistema MediGroup 5 meseci 1 dan pre #1458

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Najveći privatni zdravstveni sistem u zemlji i regionu MediGroupproslavio je četiri godine uspešnog poslovanja. Tim povodom, organizovano je druženje sa medijima na kojem je menadžment kompanije predstavio dosadašnja postignuća,buduće planove rada i viziju za naredne godine.

„Pravac u koji gleda MediGroup je jasan – želimo da pružimo izuzetan servis korisnicima, budemo odličan poslodavac i pouzdan partner javnom sektoru.Sa ciljem da naše usluge učinimo dostupnim što većem broju građana, uskoro ćemo otvoriti i dom zdravlja na Dorćolu, a nakon toga otvaramo i prvu ustanovu van Beograda“, najavio je generalni direktor MediGroup Dejan Pešići dodao da je najvažniji odnos onaj koji se gradi sa pacijentima, od trenutka kada zakorače u MediGroup, do momenta kada ga zadovoljni napuste i rado mu se vrate.

MediGroup na 11 lokacija u Beogradu pokriva sve aspekte primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite, što ovaj sistem čini zaokruženim i jedinstvenim u regionu.
„Kontinuirano ulažemo u razvoj našeg sistema. Do sada smo uložili 40 miliona evra u opremu, prostor i edukaciju zaposlenih i kreirali vrhunski nivo usluge za pacijente. Na godišnjem nivou u našim ustanovama oko 400 hiljada pacijenata obavi više od pola miliona procedura. Svakodnevno vredno radimo i na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih svetskih metoda iz različitih grana medicine“, istakao je medicinski direktor MediGroup dr Milan Mijović.
Kao jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije, MediGroup zapošljava više od 650 stalno zaposlenih i preko 550 konsultanata iz zemlje i inostranstva.


Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Sistem čini šest domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalizovane ustanove - Specijalna bolnica sa porodilištem „Jevremova”, oftalmološka „Miloš klinika” koja je ujedno i Centar refraktivne hururgije, jedini u regionu i specijalna bolnica za dermatovenerologiju „Ioanna“.MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum