Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije SARA JO, FRENKIE I WHO SEE PREDSTAVILI NOVE TUBORG SINGLOVE
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: SARA JO, FRENKIE I WHO SEE PREDSTAVILI NOVE TUBORG SINGLOVE

SARA JO, FRENKIE I WHO SEE PREDSTAVILI NOVE TUBORG SINGLOVE 7 meseci 3 nedelja pre #1472

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 802
  • Karma: 1

U klubu Barutana sinoć je održana Tuborg Open žurka na kojoj su Sara Jo, Frenkie i Who See premijerno izveli svoje nove singlove kreirane na jedinstvenom Tuborg bitu čuvenog producentskog sastava Major Lazer.
Brojni izvođači širom sveta su, u okviru globalne Tuborg Open kampanje, dobili jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Koncertom u beogradskoj Barutani, na kome su zagrejali publiku energičnim nastupima, Sara Jo, Who See i Frenkie premijerno su izveli svoje regionalneTuborg Open singlove koje je producirao Wikluh Sky. Najaktuelniji reperi u regionu – Frenkie i dvojac Who See izveli su svoj prvi zajednički singl „Daj Ga Na Gas”, dok je mlada pop zvezda Sara Jo predstavila osvežavajuću numeru „Samo Ti“, a za tačno nedelju dana reper, pevač i eklektični producent i aranžer Đorđe Miljenović predstaviće i svoj singl za projekat Tuborg Open pod nazivom „Imam Tvoju Ljubav“.


Kao pokretač zabave, ali i odgovoran član društva, Tuborg je pripremio iznenađenje za sve posetioce žurke – specijalnu „Tuborg patrolu“ koja se pobrinula da se gosti sa žurke bezbedno vrate kući.Ova akcija je deo tradicionalne kampanje „Kad pijem ne vozim, kad vozim ne pijem“ u okviru koje su devojke opremljene alkometrima proveravale nivo alkohola u krvi svim zainteresovanim posetiocima. Svakome kome je utvrđen viši nivo alkohola u krvi od dozvoljenog dodeljen je besplatan taxi vaučer za bezbedan povratak kući.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum