Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije ŠABAC POSTAO „OAZA RECIKLAŽE“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: ŠABAC POSTAO „OAZA RECIKLAŽE“

ŠABAC POSTAO „OAZA RECIKLAŽE“ 3 meseci 2 nedelja pre #1522

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Svi posetioci Šabačkog letnjeg festivala mogli su da dožive jedinstveno reciklažno iskustvo koje je pripremila Apatinska pivara. Posetioci su mogli da se zabave i da saznaju više o važnosti recikliranja i očuvanja životne sredine učestvujući u “reciklažnom“ kuglanju i “reciklažnom“ triatlonu i pravljenju kule od limenki, a najspretniji su dobilizanimljive nagrade.

Da ceo doživljaj bude potpun, oni koji su dolazili preko dana, mogli su da se sklone od sunca u hladprvog suncobrana napravljenog od reciklažnog materijala. Taj jedinstveni suncobran, postavljen na obali Save napravljen je od 800 plastičnih boca, visok je četiri metra i težak više od jedne tone.Idejni tvorac „reciklažnog“ suncobranaje profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, Marko Lađušić koji, u saradnji sa Apatinskom pivarom, kroz stvaralaštvo u okviru projekta”Reciklirajte i Vi” spaja umetnost i reciklažu.

Posetioci festivala u Šapcusu, između ostalog, mogli da saznaju da prosečna porodica u Srbiji godišnje baci oko 40 kilograma plastične ambalaže, da aluminijumske limenke mogu beskonačan broj puta da se recikliraju i da se korišćena limenka u roku od 60 dana vraća na police kao nova.

Kroz kampanju „Reciklirajte i vi“ koja se realizuje od 2008. godine, Apatinska pivara nastoji da podigne svest javnosti i edukuje građane ukazujući na korist koju od reciklaže, ali i da pokaže upotrebnu vrednost ambalaže.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum