Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Mobilni Jelen pub novi epicentar dobre zabave u Nišu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Mobilni Jelen pub novi epicentar dobre zabave u Nišu

Mobilni Jelen pub novi epicentar dobre zabave u Nišu 5 meseci 1 dan pre #1539

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 789
  • Karma: 1

Građani Niša, zahvaljujući Jelen pivu, uživaće u ostatku leta jer ih očekuju brojna iznenađenja krajem avgusta i početkom septembra meseca.

Novi mobilni Jelen pub je upravo u Nišu ugostio i svoje prve posetioce. Jelen pub je postavljen 17. avgusta na keju na Nišavi, a za Nišlije i njihove goste je tu sve do 02. septembra. Sve one koji u gradu od promoterki dobiju flajer sa pozivom da posete ovaj nesvakidašnji pab, očekuje i prijatno iznenađenje, mogućnost da upravo u zamenu za flajer dobiju hladno, točeno Jelen pivo 0,5.
„Ovog leta smo želeli da priredimo različita nesvakidašnja iznenađenja našim sugrađanima širom Srbije. Naš novi mobilni Jelen pab ima prvu stanicu upravo u Nišu. Ovo nije slučajnost, jer zajedno sa muzičkim manifestacijama koje će biti u programu paba, verujemo da smo adekvatno odgovorili na afinitete naših potrošača u Nišu i da ćemo im ovo leto učiniti lepšim“, izjavila je Olivera Nikodijević, direktor marketinga u Apatinskoj pivari.

Pored dobro rashlađenog Jelen piva,Nišlije očekuje i odličan muzički program, te su za vikend održani koncerti grupa Samostalni referenti iKanda Kodža i Neboša, a 26.08. Nišlije će uživati u svirci Kristala, 01.09 tu su Vesele Osamdesete, a 02.09 nastupa Artan Lili.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum