Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije DRUŠTVENO ODGOVORNA AKCIJA KOMPANIJE MERCATOR S
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: DRUŠTVENO ODGOVORNA AKCIJA KOMPANIJE MERCATOR S

DRUŠTVENO ODGOVORNA AKCIJA KOMPANIJE MERCATOR S 4 meseci 2 nedelja pre #1551

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1

Početak školske godine Mercator-S je obeležio nizom društveno-odgovornih akcija. Kompanija je zaposlenima čija deca polaze u prvi razred poklonila slobodan dan, IDEA je zajedno sa košarkašima Crvene zvezde organizovala javni čas fizičkog i poklonila 1.000 kilograma voćne užine za sve đake, a Roda je donacijama računara, više od 200 knjiga i 2.000 svezaka obradovala prvake u Kragujevcu.

Srećni smo što kao kompanija i ove godine poklanjamo slobodan dan svim zaposlenima čija deca polaze u prvi razred. „Polazak u školu je jedan od najvažnijih dana u životima dece i roditelji ovaj dan treba da posvete svojoj deci. Ponosna sam što sam deo tima koji ceni prave vrednosti i želi da pokloni slobodan dan svim zaposlenima čija deca danas polaze u školu", rekla je Katarina Marković, direktor područja ljudskih resursa u kompaniji Mercator-S.

Crvena zvezda i IDEA organizovali su javni čas fizičkog. Kao promoter zdravog života i zdravog načina ishrane, IDEA je školarce Osnovne škole Sveti Sava na Vračaru obradovala druženjem sa košarkašima Crvene zvezde i velikom voćnom užinom za sve. Đaci će ovaj dan pamtiti po javnom času fizičkog vaspitanja, simboličnim medaljama koje su osvojili, diplomama koje su dobili, ali i druženjem sa velikim zvezdama srpske košarke, Milkom Bjelicom, Petrom Rakićevićem i Aleksom Radanovim. I to nije sve. IDEA i Crvena zvezda su ovoj školi poklonili i 1.000 kg voća, koje će narednih dana biti zdrava užina svim đacima.

Roda je u Kragujevcu nedavno otvorila vrata preuređene Roda Mega prodavnice, pa je tim povodom svim đacima u ovom gradu, koji kreću u prvi razred, poklonila 2.000 svezaka. Roda je i među svojim kolegama proširila svest o društvenoj odgovornosti, pa je tako Osnovnoj školi Svetozar Marković donirala biblioteku sa knjigama koje su prikupili njeni zaposleni. I to nije sve. Roda je računarima opremila informatičko odeljenje Osnovne škole Julijana Ćatić u Stragarima, kako bi nastava u ovom izdvojenom odeljenju mogla da se odvija u skladu sa savremenim programom nastave koje primenjuju ostale škole.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum