Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Novi Sad-održano nacionalno finale Jelen kupau u malom fudbalu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Novi Sad-održano nacionalno finale Jelen kupau u malom fudbalu

Novi Sad-održano nacionalno finale Jelen kupau u malom fudbalu 2 meseci 1 nedelju pre #1569

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Tradicionalno takmičenje umalom fudbaluJelen KUP 2017, na kome su ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbijeimale priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće, završeno je velikim finalom koji je održao u Novom Sadu na stadionu „Profesor Bolesnikov“.

Među šesnaest šampionskih timova iz cele Srbije najbolja je bila ekipa Sindiz Majura koja je ponela pehar i glavnu nagradu za celu ekipu - putovanje u Rim na derbi utakmicu Roma-Lacio.
Novi Sad nije bio samo domaćin najboljim amaterskim ekipama u malom fudbalu već i ekipi poznatih glumaca, muzičara i umetnika iz timaArt fudbal Srbija koji su bodrili takmičare na turnirima tokom celog leta.

Ovom prilikom finalistima su podršku pružiliumetnici-fudbaleri Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Marko Đurovski, Danijel Čehranov, Marko Marić, Marko Gizdavić, Bane Lalić i Miodrag Anđelković. Publika je uživalau brojnim nagradnim aktivacijama i takmičenjima u pimpovanju lopte, driblanju između čunjeva kao i šutiranju na mali gol.

Jelen KUP je tradicionalno takmičenje u amaterskom malom fudbalu na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće.
Nadmetanja u malom fudbalu su se održavala tokom leta u u Bajmoku, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bečeju, Borči, Vršcu, Grockoj, Žablju, Vrnjačkoj Banji, Majuru, Novom Sadu, Pančevu, Svrljigu, Selevcu i Vranovu.

Apatinska pivara i Jelen pivo na ovaj način pružaju podršku odabranim turnirima u Srbiji, lokalnim timovima i igračima, nagrađuju ih za njihov trud, sportsko zalaganje, fer plej i pravi primer sportskog duha.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum