Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije IMLEK I TETRA PAK® - VIŠE OD 50 GODINA USPEŠNOG PARTNERSTVA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: IMLEK I TETRA PAK® - VIŠE OD 50 GODINA USPEŠNOG PARTNERSTVA

IMLEK I TETRA PAK® - VIŠE OD 50 GODINA USPEŠNOG PARTNERSTVA 3 meseci 3 nedelja pre #1583

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Sa željom da predstavnike medija bolje upozna sa načinom proizvodnje najkvalitetnijih jogurta koji nastaju preradom mleka isključivo vrhunskog kvaliteta, kao i sa tehnologijom koja se tom prilikom koristi, Imlek je organizovao posetu mlekari u Padinskoj Skeli, u saradnji sa kompanijom Tetra Pak, koja je zadužena za proizvodnju čuveneambalaže Moja Kravica „Trougao“ jogurta, koji se na naše tržište vratio nakon više od 20 godina.

“Moja Kravica “Trougao” jogurt fantastično je prihvaćen među potrošačima. Legendarni dobri stari trougao zapravo je Tetra Pak pakovanje Tetra Classic® Aseptic u formatu od 200ml sa perforacijom, koji predstavlja suštinske vrednosti koje neguje Tetra Pak, poput kvaliteta, inovacije i ispravnosti hrane. Ovaj proizvod je simbol našeg detinjstva, lepih uspomena i zajedničkih trenutaka sa porodicom i prijateljima. Mnogi od nas su odrasli na mleku i jogurtu iz ambalaža kao što je trougao. Partnerstvo između Imleka i Tetra Paka započelo je pre više od 50 godina, kada je 1963. godine Tetra Pak postavio prvu mašinu za pasterizaciju mleka u Srbiji u PKB-u“, rekao je Frančesko Faela, generalni direktor Tetra Paka za jugoistočnu Evropu.


Tokom obilaska mlekare prisutnima je predstavljen kompletan proces proizvodnje Imlekovihjogurta, sa posebnim osvrtom na čuveni Moja Kravica „Trougao“ jogurt i njegovu inovativnu i jedinstvenu Tetra Pak ambalažu, koja čuva sve hranljive sastojke, kvalitet i svežinu. Višedecenijsko partnerstvo Imleka i Tetra Paka datira još od 1963. godine, a zanimljivo je da je čuvena „Tetra Classic“ ambalaža prvenac ove kompanije, zaslužna za nastanak i razvoj Tetra Pak-a. Pored toga što su predstavnici medija otkrili sveo važnosti kvaliteta ambalaže u kojoj se čuvaju Imlekovi jogurti, degustacijom Moja Kravica „Trougao“ jogurta prisetili su se dobrih starih vremena i epohe čiji je simbol upravo ovaj jogurt.

„Inovacija koju predstavlja Moja Kravica „Trougao“ jogurt, baš kao i brojni novi proizvodi koje smo u poslednje vreme ponudili potrošačima, rezultat su našeg nastojanja da izađemo u susret svimnjihovim željama. Moja Kravica „Trougao“ jogurt je zahvaljujući brojnim upitima vernih potrošača i vraćen u prodaju posle više od 20 godina. Brojne tehničko-tehnološke barijere savladane su zahvaljujući jednoipogodišnjem radu Imlekovih i Tetra Pak-ovih inženjera.Ideju o povratku Trougla realizovali smo pre svega zahvaljujući partnerukakav je Tetra Pak, svetski priznata kompanija u proizvodnji kartonske ambalaže, koja je upravo i osmislila ovo pakovanje pre sedam decenija“, izjavio je Slobodan Srećković, regionalni direktor marketinga kompanije Imlek.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum